رزمایش کمک مومنانه طی سه مرحله در مازندران اجرا می شود - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 23 April , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 3770
  • 25 فروردین 1399 - 14:27
  • 0 دیدگاه
فرمانده سپاه کربلا:

رزمایش کمک مومنانه طی سه مرحله در مازندران اجرا می شود

رزمایش کمک مومنانه طی سه مرحله در مازندران اجرا می شود
رزمایش کمک مومنانه طی سه مرحله در مازندران اجرا می شود
فرمانده سپاه کربلا گفت: رزمایش کمک مومنانه طی سه مرحله در ماه مبارک رمضان و در ۵۶ شهر استان اجرا می شود.

به گزارش  سکان نیوز، سردار محمد حسین بابایی پیش ازظهر دوشنبه در جلسه هماهنگی رزمایش کمک مومنانه، بااشاره به اینکه روز نیمه شعبان دستور یک رزمایش گسترده با محتوای مواسات و همدلی از سوی رهبر معظم انقلاب صادر شد، از برگزاری اولین مرحله رزمایش کمک مومنانه در شب اول ماه رمضان خبر داد و گفت: این رزمایش در سه مرحله شب اول ماه رمضان، نیمه ماه رمضان و عید سعید فطر به صورت هماهنگ در ۵۶ شهر استان مازندران اجرا خواهد شد.

سردار بابایی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این رزمایش همه علاقمندان خدمت به مردم هستند، افزود: بخش اصلی و اعظم این رزمایش برعهده بسیجیان است و بخشی دیگر برعهده گروه‌های مردمی مثل ورزشکاران، هیأت مذهبی، گروه‌های نیکوکاری و… هستند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران درادامه به اجرای جزئیات و چارچوب این رزمایش اشاره کرد و ادامه داد: این رزمایش از ۱۶ شعبان آغاز و ساختار عملیاتی این رزمایش آماده شده است که بنا بر این چارچوب جامعه هدف مشخص و طبق آن خدمات رسانی می‌شوند.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه کربلا با تصریح براینکه علاوه بر آن دسته افرادی که در لیست کمیته امداد، بهزیستی و نهادهای حمایتی قرار دارند، اقشار نیازمند دیگری هم تحت حمایت قرار می‌گیرند، بیان کرد: جامعه هدف دیگری در این رزمایش شامل آن دسته از افرادی می‌شود که در این ۵۰ روز کرونایی دچار آسیب شدند، مثل خانواده‌های متوفی، برخی از مشاغلی که دچار خسارت شدند، کسبه‌ها، کارگران و همچنین خانواده دیگر نیازمند هستند.

سردار بابایی با تاکید براینکه در رزمایش کمک مومنانه خدمات رسانی به اقشار نیازمند برای همه آزاد است، تصریح کرد: در اینجا خط کشی سیاسی و جناحی نداریم آغوش سپاه برای همه کسانی که می‌خواهند به نحوی به اقشار کم برخوردار کمک کنند، باز است و از همه ظرفیت‌ها بکارگیری می‌کنیم.

فرمانده سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل کمیته ۵ گانه برای اجرای رزمایش کمک مومنانه هم خبر داد و یادآور شد: هیئت امنای رزمایش هم با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس مجمع خیرین سپاه استان و فرماندهی سپاه کربلا تشکیل شد و در شهرستان‌ها هم اعضای این هیئت امنا، فرماندار، امام جمعه، فرمانده سپاه و رئیس مجمع خیرین شهرستان است.

سردار بابایی در پایان با اشاره به برکات رزمایش کمک مومنانه، یادآور شد: هر کاری که برای رضای خدا باشد، خداوند متعال اثرش را در قلوب مردم قرار می‌دهد و این وظیفه همه ماست که مساوات و همدلی را در جامعه اسلامی به نمایش بگذاریم.

برچسب ها

میدان باید برای بخش خصوصی باز شود 30 فروردین 1404

میدان باید برای بخش خصوصی باز شود

سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان داشت: وقتی شرکت‌های خصولتی، همه میدان را در اختیار دارند، چطور انتظار داریم که بخش خصوصی واقعی در استان‌هایی مثل کرمان رشد کند؟

بازدید نماینده ولی فقیه از کارخانه برنج پردیس گلستان/ سود اصلی به جیب دلالان است اما تولیدکنندگان گرفتار بی ثباتی قیمت هستند 29 فروردین 1404

بازدید نماینده ولی فقیه از کارخانه برنج پردیس گلستان/ سود اصلی به جیب دلالان است اما تولیدکنندگان گرفتار بی ثباتی قیمت هستند

مدیر عامل شرکت پردیس گلستان در بازدید آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران عمده ترین مشکلات این شرکت را سرمایه درگردش و نقدینگی و بی ثباتی قیمت برنج و سود آن به جیب دلالان اعلام کرد.

واردات مرغ های مادر که خروس از آب درآمدند 29 فروردین 1404

واردات مرغ های مادر که خروس از آب درآمدند

سکان نیوز؛ دبیر انجمن مرغ مادر گفت: در حالی شرکت‌هایی با ارز ترجیحی اقدام به واردات جوجه مرغ مادر گوشتی خارجی کرده‌اند که نیمی از تولید آن‌ها خروس از آب درآمده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.