به گزارش سکان نیوز ، سید حسین درویشی روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه ، افزود: توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان یکی از سرمایه های عظیم ملی از مهم ترین وظایف این سازمان بوده است.
وی با اعلام اینکه ۲۰ مرکز دولتی و حدود ۲ هزار و ۸۵۶ آموزشگاه آزاد در سطح این استان فعال است گفت : در سال گذشته تعهد مراکز دولتی و خصوصی بالغ بر ۱۴ میلیون و ۷۸۰ هزار نفر ساعت بوده که عملکرد ما در این خصوص با رشد ۱۶ درصدی مواجه شده است.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران خاطر نشان کرد : در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته با رشد ۱۵ درصدی نسبت به تعهدات بخش دولتی و خصوصی مواجه بوده ایم .
درویشی با اشاره به اینکه سیاست های این سازمان همسو با شعار و عنوان سال رهبری بوده است، افزود: تاسیس مراکز آموزشی ، همکاری با صنایع ، نوآوری در آموزش های فنی و حرفه ای ، تامین منابع مالی ، توسعه مهارت های نرم ، توجه به نیازهای محلی و افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی در چهارچوب سیاست های این سازمان در سال گذشته و امسال در دستور کار ما قرار دارد.
وی از واگذاری ۱۱۷ کارگاه آموزشی به بخش خصوصی خبر داد و گفت همچنین مجوز جوار کارگاهی در کنار صنایع برای ۱۴۲ مرکز صادر شد که اگر صنایع پا به کار شوند انقلابی در این خصوص ایجاد خواهد شد.
درویشی با اعلام اینکه ۳۲ مرکز جوار دانشگاهی در این استان راه اندازی شد ، اظهار داشت: اما متاسفانه روسای دانشگاه ها در این خصوص همکاری نداشته اند و این بی اعتمادی محض در توانمندسازی دانشجویان از گلایه های همیشگی ما بوده است .
وی خاطرنشان کرد : نسبت به بروزرسانی ۵۰ کارگاه آموزشی و هشت کارگاه جدید اقدام کرده ایم .
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه دومین استان در کشور بوده ایم که تاسیس مجمع خیرین مهارت در آن به تصویب رسیده است، گفت: در حال حاضر در ابتدای راه هستیم و در این زمینه باید پیگیری های بیشتری صورت گیرد.
درویشی خاطرنشان کرد : امروز بزرگترین چالش در مازندران در حوزه مهارت عدم وفاق دستگاه ها و همسو نشدن آنان با جریان مهارت بوده است که اگر این موضوع تا حدودی انجام شود ما نیازی به منابع نداریم چرا که می توان از ظرفیت و منابع آنان استفاده کرد.
وی در پایان گفت در دولت سیزدهم بیش از ۲ هزار آموزشگاه آزاد راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.