به گزارش اداره کل روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت الاسلام والمسلمین اکبری گفت: در راستاي ارتقاي امنيت اجتماعي، اخلاقي و جلوگيري از ترويج شيطان پرستي باند و گروه هاي انحرافي، تعداد28نفر مرد و 14نفر زن دربخش مرزن آباد چالوس دستگیر و تعداد11 دستگاه خودرو شناسایی وتوقیف شد.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: افراد این گروه شیطان پرستی که ازسراسرکشور با نام “امید آزاد اندیش” در شهرستان چالوس بخش مرزن آباد فعالیت می کردند به جرم برپایی جشن پارتی وشیطان پرستی شناسایی و دستگیرشدند.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری ادامه داد: با پیگیری اداره اطلاعات استان ودستور بموقع رئیس حوزه قضائی مرزن آباد، سردسته اصلی این گروه شناسایی ودستگیر وبا قرار بازداشت روانه زندان شدند.
گفتنی است برخی جریانات خارجی با اعزام افرادی از گروه های شیطان پرستی به کشور ایران از مدتها پیش در صدد ترویج فساد در داخل ایران هستند، اين باندها، جوانان را اغفال می کنند و ضمن خالكوبي علائم شيطاني بر اندام افراد فريب خورده، آنان را به پيروي از فرقه شيطان پرستي سوق مي دهند.
دستگیری و متلاشی شدن باند بزرگ شیطان پرستی در مازندران
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=11142
برچسب ها
وقتی مکتبگریزان، مدعی مدیریت میشوند
سکان نیوز: مازندران، این نگین سرسبز ایران، سرشار از موهبتهای خدادادی است؛ گویی هر آنچه برای توسعه و پیشرفت نیاز است، در این خطه گرد هم آمده است.
پیام سردار موحد فرمانده سپاه کربلا به مناسبت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام و امام جعفرصادق(ع)
سردار موحد فرمانده سپاه کربلا به مناسبت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام و امام جعفرصادق(ع) در پیامی تبریک گفت.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران دستگاه اجرایی برتر استان شد
سکان نیوز: در جشنواره شهید رجایی ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ دستگاه اجرایی برتر استان شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.