علی کشوری در جلسه شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره سراسری فرهنگی – هنری سیمرغ، اظهار کرد: تا زمانی که در حوزه فرهنگ، فعالیت مستمری نداشته باشیم زیرساختهای لازم نیز فراهم نخواهد شد.
وی افزود: در شرایط بحرانی اقتصادی و عمرانی و سایر موضوعات، پرداختن به برنامههای فرهنگی، قابل تقدیر است. رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره سراسری فرهنگی – هنری سیمرغ خاطرنشان کرد: نخستین جشنوارهها قطعاً آزمون و خطا دارد و باید تلاش کنیم تا کمترین اشتباه را شاهد باشیم.
کشوری با تاکید بر اینکه بدنبال همافزایی برای انجام جشنواره فاخر فرهنگی در سیمرغ باشیم، اذعان کرد: در حالی جشنواره ملی را در دست انجام داریم که حتی یک سالن آمفی تئاتر یا سالن فرهنگی در شهرستان سیمرغ نداریم.
وی تصریح کرد: سیمرغ نام رمز عملیات شهید کشوری است و بخاطر مناسبتی که در این شهرستان دارد این کار فرهنگی در حال انجام است. نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ، گفت: اهتمام بنده برای برگزاری جشنواره محدود به برگزاری این جشنواره منتسب به پدر شهیدم نیست و همین اهتمام را در برنامههای فرهنگی با نام شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت خواهم داشت.
کشوری مطرح کرد: اهتمام به بحث فرهنگ و هنر یک ضرورت است و اثرات خوبی برای شهر سیمرغ خواهد داشت. وی متذکر شد: برگزاری یک جشنواره ملی در شهر کوچکی چون سیمرغ مایه مباهات است و امید میرود بتوانیم جشنواره سراسری فرهنگی – هنری سیمرغ را در سطح فراملی برگزار کنیم.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ، ادامه داد: مطمئنا نهادینهسازی فرهنگ ایثار و شهادت یک ضرورت است و برکت خواهد آورد.
کشوری اذعان کرد: ما میتوانیم در استان مازندران میزبان جشنواره سراسری فیلم کودکان و نوجوانان و جشنوارههای متعدد با توجه به میراثهای خدادادی، گردشگری، تاریخی، فرهنگی و هنری باشیم.
سیمرغ زیرساخت فرهنگی ندارد
همچنین فرماندار سیمرغ در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، حرم و سلامت، اظهار کرد: تلاشهای دبیرخانه نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ قابل تقدیر بوده و چشم انداز جشنواره به درستی ترسیم شده است.
لهراسب رحمتی افزود: در جهت توزیع فراخوان باید هماهنگی شایسته بین استانها و در سطح ملی انجام گیرد تا دغدغه وزارتخانه مرتفع شود. وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی هم به لحاظ زیرساخت و هم فعالیتهای فرهنگی در سیمرغ با مشکل مواجه هستیم.
فرماندار سیمرغ ادامه داد: امیدواریم با برگزاری این جشنواره، کاستیهای حوزه فرهنگی در شهرستان تا حد مطلوبی مرتفع و آغاز فصل جدیدی در این بخش باشد. رحمتی عنوان کرد: امیدواریم کلنگ مجتمع فرهنگی هنری شهرستان را پس از آیین اختتامیه به زمین زده شود.
وی بیان کرد: جامعه هدف ما جوانان و نوجوانان هستند و لذا باید به خوبی اطلاعرسانی و تبیین شود تا آثار خوبی به دبیرخانه ارسال گردد. فرماندار سیمرغ با بیان اینکه داوری جشنواره نیز بسته به تولیدات ارسالی در سطح ملی برگزار خواهد شد، ادامه داد: امیدواریم میزبان خوبی برای میهمانان لشکری و کشوری ملی باشیم.
همچنین دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره سیمرغ گفت: رقم زدن یک اتفاق فاخر ملی باید برنامهریزی دقیقی صورت گیرد. آرمان فتحی افزود: با توجه به هماهنگی انجام شده، فرصت ارسال آثار بیست روز اضافه و تا ۱۰ آذرماه تمدید شد.
وی ادامه داد: داوری مرحله اول تا ۱۵ آذر انجام و تا ۲۵ آذر هماهنگی جهت نمایش آثار انجام خواهد شد. دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره سیمرغ یادآور شد: مراسم اختتامیه نیز در ۲۹ آذرماه همراه با تجلیل از منتخبان برگزار خواهد شد.
گفتنی است: نخستین جشنواره سراسری فرهنگی – هنری سیمرغ برای نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ سال و جوانان ۱۹ تا ۲۶ سال برگزار میشود و علاقمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند به آدرس Simorghfestival.com مراجعه کنند.