به گزارش سکان، رئیس مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی در جلسه شورای اداری شهرستان بابل با اشاره به کمبودنقدینگی واعتبارات در پروژه ها اظهار داشت: کمبود نقدینگی و اعتبارات در تمام پروژه های کشور وجود دارد این از جمله دغدغههای ما می باشد که امید داریم با ریل گذاری درست وتحقق اهداف سازمان راهبردی وزارت راه آن را محقق سازیم.
فاطمه السادات حمیدیان ادامه داد:نگاه اثر بخشی در تطبیق اعتبارات منابع محدود دولتی و اولویت پروژه ها، نه تنها در وزارت خانه بلکه در تمام دولت دیده میشودکه امید داریم بااین نوع نگاه ها وتشکیل کارگروهها در کوتاهترین زمان ممکن پروژه ها تکمیل گردد.
وی افزود: نخستین اولویتی که در مرکز توسعه و سیاستهای راهبردی وزارت راه و شهرسازی تعریف شده است سند ملی آمایش سرزمینی می باشد که به منظور تهیه اسناد برنامهای توسعهای برای هر استان مشخص شده است که در هر استانی که ریس جمهور وهمراهی دولت و وزیر در آنجا حضور پیدا میکنند این برنامهکه برگرفته از اسناد آمایشی هر استان می باشد که در سال ۹۹ این اسناد با هر کم و کیفی تصویب شد و ما ذیل این اسناد برنامهی راهبردی آن استان را ترسیم کرده ایم اجرایی می شود.
رئیس مرکز توسعه و سیاستهای راهبردی وزارت راه و مسکن و شهرسازی ادامه داد: هدف اصلی آمایش سرزمین، توزیع متوازن تسهیلات و در نهایت ارتقاء کیفیت زندگی در کل کشور است و خط کشی که بگوید مطالبهای که برای این مسیر در نظر گرفته شده وجود ندارد.
دکتر حمید یان عنوان داشت:متاسفانه این برنامهی راهبردی تاکنون مورد استناد واقع نشده، است اما این برنامه برای هر ۳۱ استان تهیه شده است و باید اجرایی شود “رئیس مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد بسیاری از پروژه ها قائل به اعتبارنیست وگاهی می توان با پیگیریهای مشکلات راحل نمود
وی در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت بخش خصوصی اشاره کرد افزود: بسترهای لازم برای سودآوری بخش سرمایه گذاری در استان باید ایجاد شودتا بسیاری از پروژه های نیمه کاره که دارای اعتبارات لازم نمی باشند را تکمیل نمود.
وی همچنین برای رفع معضل ترافیک در شهرستان استفاده از پارکینگ هوشمند را که یکی از تکنولوژی ها و فناوری های دنیای مدرن به حساب می آید را پیشنهاد دادکه باداشتن دسترسی به آن می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.وی افزود گاهی اوقات می توان با الگو برداری از طرحهای موفق در دنیای مدرن بسیاری از مشکلات ومعضلات شهری را حل نمود.
دکتر حمیدیان در پایان سخنانش گفت استفاده از ظرفیت های دانشگاهی و نخبه وایجاد تیم های هیات اندیشه ورز می تواند در تسریع بسیاری از امورات کمک کار دولت در هر شهر ستان باشد که امیدوارم در آینده نزدیک از این ظرفیت ها استفاده شود
فرماندار شهرستان بابل نیز دراین جلسه ضمن گرامیداشت ایام سوگواری بانوی دوعالم ابراز داشت:خدمتگزاري به مردم فرصتي است که بايد آن را غنيمت شمرد واین خدمتگزاری ها باید برای افزایش امید در جامعه وکاهش شیطنتهای دشمنان برای ناکارآمدی نظام اطلاع رسانی شود.
قربانعلی ولیزاده به نارضایتی جذب سرمایه گذاری در سالهای اخیر در شهرستان اشاره کرد افزود نباید عرصه را برای سرمایه گذاری تنگ شود بلکه باید بسترهای لازم برای جذب سرمایه گذارکه یکی از مهم ترین مولفه های راه اندازی و توسعه کسب و کار است ایجاد نمود .
وی بیان داشت شهرستان بابل دارای ۳۰۰کیلومتر راه اصلی به همجواری ۷محور مواصلاتی می باشد که متاسفانه بسیاری از پروژه های این شهرستان از جمله کمربندی به علت رانشی بودن زمین وکمبود اعتبارات تکمیل نشده است.
فرماندار بابل ازجمله مشکلات دیگر شهرستان بابل را معضلی چون ترافیک وپسماند وفاضلاب وسرانه فضای سبز عنوان کرد که به علت کمبود نقدینگی راکد باقی مانده است.
وی در پایان سخنانش به اجرایی نشدن محدود شهری این شهرستان در ۲۵سال گذشته اشاره نمودوافزود بسیاری از پروژههای این شهرستان به علت ناکافی بودن اعتبارات شهرستانی باید برای توسعه و تکمیل آن از اعتبارات ملی استفاده نمود مخصوصا در حوزه کمربندی که یک راه مواصلاتی برون شهری است.