به گزارش سکان نیوز/احمد صادقی با اشاره به نقش بسزای آموزش و ترویج در اصلاح باور عام کشاورزان و حرکت به سوی کشاورزی دانش بنیان، گفت: با توجه به اهمیت برنج به عنوان یک محصول استراتژیک در استان و اوج فعالیت کشت و زرع این گیاه و اهمیت تولید محصول سالم و لزوم کاهش مصرف نهادههای کشاورزی در این کارگاههای آموزشی سعی می شود راهکارهای اصلی کاهش مصرف کودهای شیمیایی بویژه اوره و حرکت در مسیر تولید محصول سالم پرداخته شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: روش و میزان صحیح کوددهی بطور کامل بر اساس آخرین یافته های تحقیقاتی در اختیار بهره برداران قرار می گیرد.
صادقی گفت: تولید محصول سالم و کاهش مصرف نهاده های کشاورزی از سیاست های مهم سازمانی است و در سال های اخیر سعی شده تمرکز بر روی فعالیت های آموزشی ترویجی در زمینه توسعه سطح مبارزه بیولوژیک و ترویج راهکارهای کاهش مصرف نهاده های شیمیایی بویژه مدیریت تغذیه گیاه باشد.
- نویسنده : 1161