به گزارش سکان، این جلسه به ریاست دکتر قاسم عزیززاده گرجی، فرماندار ویژه شهرستان بابل در راستای بررسی و حل مشکلات واحدهای صنعتی در محل کارخانه تولیدی پیشرو پلیمر طبرستان برگزار شد.
تخصیص سوخت برای واحدهای صنعتی کشاورزی و بررسی مشکلات واحدهای صنعتی مرتبط با جهاد کشاورزی و صنعت، معدن، تجارت از مواردی بود که در این جلسه مطرح و در خصوص آن تصمیم گیری شد.
این نو تفکرات فرماندار برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی با برگزاری جلسات در محل کار صنایع ستودنی است و امیدواریم این روند در شهرستان بابل ادامه داشته باشد.
تفکرات نو فرماندار بابل برای حل مشکلات صنایع/برگزاری جلسه در محل کار تولیدکنندگان
سکان نیوز؛ هفتمین جلسه کمیته تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بابل به ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه بابل در شرکت تولیدی « پیشرو پلیمر طبرستان » تشکیل شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=39843
برچسب ها
امضای تفاهمنامه همکاری آموزشی میان فنیوحرفهای مازندران و شرکت راهبرد مشاور صنعت
تفاهم نامه دو جانبه همکاری آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران با شرکت راهبرد مشاورصنعت تبریز، منعقد شد
درخواست صنعتگران از دولت:قیمت گذاری خودرو را اصلاح کنید
سکان نیوز؛ رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور خواستار اصلاح فوری در ساختار قیمتگذاری خودرو شد.
اعطای۱۲۰۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مهارت آموختگان فنی و حرفه ای مازندران
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل مازندران ، از اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به ۷۷۶ نفر از مهارتآموختگان فنی و حرفهای استان خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.