تشکیل ۶۰ سمن حوزه زنان و خانواده در مازندران - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 19 October , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 670
  • 15 بهمن 1398 - 15:57
  • 0 دیدگاه

تشکیل ۶۰ سمن حوزه زنان و خانواده در مازندران

تشکیل ۶۰ سمن حوزه زنان و خانواده در مازندران
تشکیل ۶۰ سمن حوزه زنان و خانواده در مازندران
سکان نیوز - مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده مازندران از تشکیل و فعالیت ۶۰ سمن در حوزه زنان و خانواده در استان خبر داد.

سکان نیوز، سمیه قاسمی طوسی  با بیان اینکه سمن‌ها نقشی مهم و محوری در تدبیر چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان استان دارند، به پیچیدگی جوامع در دنیای مدرن اشاره و خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی و با وجود مشکلات متعددی که جامعه زنان با آن دست به گریبان است بهترین گزینه ما کمک خواستن از مردم و سازمان‌های مردم نهاد است که می‌تواند بازوان توانمندی برای بخش دولتی باشد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در ادامه به حمایت استاندار از برون سپاری تکالیف و کمک گرفتن از سمن‌ها و تشکل‌ها اشاره کرد و گفت: در حوزه زنان و خانواده، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، امور خیریه و تهیه و تأمین جهیزیه، سلامت و حقوق شهروندی بیش از ۶۰ سمن دارای مجوز فعالیت در استان هستند.

وی همچنین گفت: این سمن‌ها به دلیل بهره مندی از متخصصان و افراد دلسوز و همچنین فعالان زنی که عاشقانه پیگیر مشکلات هم نوعان و هم جنسان خود هستند، یکی از ابزارهای مهم بخش دولتی در شناسایی دقیق چالش و مشکلات حوزه زنان و کودکان محسوب می سوند.

قاسمی طوسی در پایان به توجه ویژه دولت به نقش آفرینی بیشتر سمن‌ها اشاره کرد و گفت: با تدبیر معاونت امور زنان نهاد ریاست جمهوری، دوره توان افزایی مخصوص تشکل‌ها و سمن‌های تخصصی حوزه بانوان در تهران برگزار شد و ۱۵ نماینده از این سمن‌ها در دوره مورد نظر شرکت کردند که به اعتقاد من می‌تواند نتایج مطلوبی داشته باشد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان 26 مهر 1404

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان

سکان نیوز؛ مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک با بیان اینکه استان مرکزی در آستانه یک رویداد مهم حمل و نقل قرار دارد گفت: اولین بخش صادراتی هیدروکربن سبک به تناژ یک‌هزار و 200 تن، متعلق به شرکت اکسیر پویان با همکاری بخش خصوصی، از ایستگاه راهگرد اراک به مقصد ایستگاه روزنک افغانستان ارسال شد.

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه 26 مهر 1404

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه

سکان نیوز؛ مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه مسیر توسعه شیلات باید مبتنی بر استفاده پایدار از منابع دریا باشد، افزود: هدف اصلی توسعه پرورش آبزیان در دریا برای تولید باکیفیت‌تر و صادرات‌محور است

دومین گلریزان خیرین مهارت در نکا/ جمع‌آوری بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای 23 مهر 1404

دومین گلریزان خیرین مهارت در نکا/ جمع‌آوری بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

دومین گلریزان خیرین مهارت در شهرستان نکا با شکوهی خاص و حضور گسترده مسئولان و خیرین برگزار شد و در این مراسم بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای جمع‌آوری شد. این رویداد، نه تنها نمادی از عشق و اراده مردم نکا برای ساختن آینده‌ای بهتر، بلکه الگویی الهام‌بخش برای سایر شهرستان‌ها در پیوند دولت و جامعه به شمار می‌رود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.