تسهیل بازپرداخت وام‌های تولید روی میز شورای پول و اعتبار - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 17 April , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 686
  • 15 بهمن 1398 - 16:06
  • 0 دیدگاه
یک مقام مسئول خبر داد

تسهیل بازپرداخت وام‌های تولید روی میز شورای پول و اعتبار

تسهیل بازپرداخت وام‌های تولید روی میز شورای پول و اعتبار
تسهیل بازپرداخت وام‌های تولید روی میز شورای پول و اعتبار
سکان نیوز، یک مقام مسئول گفت: مصوبه ستاد تسهیل در خصوص پرداخت ۵درصد اصل و سود بدهی و یکسال تنفس و تقسیط حداکثر ۵ساله بقیه بدهی واحد تولیدی به بانک، امروز(سه‌شنبه) در شورای پول و اعتبار بررسی می‌شود.

به گزارش سکان نیوز به نقل از صدا و سیما، میثم زالی گفت: مصوبه ستاد تسهیل در خصوص پرداخت ۵ درصد اصل و سود بدهی و یکسال تنفس و تقسیط حداکثر ۵ ساله بقیه بدهی واحد تولیدی به بانک، امروز (سه‌شنبه) در شورای پول و اعتبار بررسی می‌شود؛ این در حالی است که نگاه بانک مرکزی و دولت به این مصوبه برای حل مشکل واحدهای تولیدی و بانک‌ها مثبت است و با تصویب و ابلاغ این مصوبه هم واحدهای تولید بدهکار سود می‌برند و هم بانک‌ها می‌توانند به مطالباتشان برسند.

وی با اشاره به پیگیری ستاد برای افزایش ضمانت اجرایی مصوبات ستاد تسهیل گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مثل سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی، همکاری خوبی با ستاد دارند.

زالی گفت: این مصوبه ستاد تسهیل، شامل آن دسته واحدهای تولیدی است که تسهیلاتی که دریافت کرده و هزینه تولید شده است که ۹۰ درصد تولیدکنندگان این گونه بوده و هم به بانک‌ها و به بدهکاران عمده کمک می‌کنیم تا بتوانند بدهی خود را بپردازند و مطالباتشان را به تدریج وصول کنند.

زالی افزود: با ایفای تعهدات از سوی تولیدکنندگان به بانک‌ها، قطعاً نظام بانکی با اختیاراتی که دارد، جرایم دیر کرد آن‌ها را خواهد بخشید.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز با ابراز امیدواری در خصوص اصلاح سریع‌تر قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: ۶۰ درصد مالیات کشور را بخش تولید می‌پردازد؛ در حالی که هیچ جای دنیا، این گونه نیست و این موضوعی است که هزینه سربار تولید را بالا می‌برد؛ به همین دلیل اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده از مطالبات به حق تولیدکنندگان است.

دیوار بن بست تولید باید شکسته شود

همچنین محمدرضا مرتضوی، دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران در این برنامه گفت: در جلسات ستاد ملی تسهیل، نمایندگان همه دستگاه‌ها حضور دارند و اگر دستگاهی مصوبه ستاد را اجرا نکند؛ به نوعی می‌توان گفت خلاف قانون عمل کرده و در این شرایط مرتکب خیانت شده‌اند.

مرتضوی با اشاره به بن بستی که به دلیل شرایط اقتصادی کشور در چرخه تولید اتفاق افتاده است، گفت: طبق مصوبه ستاد تسهیل، آن دسته از تولیدکنندگان بدهکار بانکی می‌توانند ۵ درصد (اصل و سود) بدهی شأن را بپردازند و بقیه را هم بعد از یکسال تنفس تا حداکثر ۵ سال تقسیط کنند.

وی با اشاره به اینکه شرایط تولید و اقتصاد کشور، خارج از اراده تولیدکنندگان به آن‌ها تحمیل شده است، گفت: در همه جای دنیا وقتی چنین شرایطی برای صنعت و تولید پیش بیاید، دولت و بانک‌ها از آن‌ها حمایت می‌کنند.

مرتضوی با اشاره به شوک‌های بزرگ اقتصادی مثل کاهش ارزش پول، کاهش قدرت خرید مردم و تحریم‌ها که تولیدکنندگان تجربه کرده‌اند، گفت: بانک‌ها و تولیدکنندگان شرکای تجاری هستند و اگر یکی زمین بخورد، دیگری هم زمین خواهد خورد و نمی‌شود یک طرف بگوید مشکلات طرف دیگر ربطی به ما ندارد. اگر واحد تولیدی از کار بیفتد مالیات هم نمی‌تواند بدهد و به تبع آن، حق بیمه را نمی‌تواند بپردازد؛ ضمن اینکه مزد کارگرانش را نمی‌تواند بدهد و همه متضرر می‌شوند برای همین همه باید کمک کنند تا این بن بست بشکند.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

صادرات ۲ میلیارد دلاری ایران به کشورهای اوراسیا 24 فروردین 1404

صادرات ۲ میلیارد دلاری ایران به کشورهای اوراسیا

سکان نیوز؛ صادرات ایران به کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با افزایش ۲۰ درصدی به بیش از ۲ میلیارد دلار رسید.

منطقه آزاد انزلی؛ کانون تجارت و گردشگری در کریدور بین‌المللی شمال-جنوب 24 فروردین 1404

منطقه آزاد انزلی؛ کانون تجارت و گردشگری در کریدور بین‌المللی شمال-جنوب

سکان نیوز؛ چشم‌انداز 5 ساله منطقه آزاد انزلی، تبدیل شدن به قطب اقتصادی و گردشگری در سطح ملی و بین‌المللی است. این منطقه با تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل، توسعه پهنه‌های صنعتی و گردشگری و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای با کشورهای اوراسیا و کریدور شمال ـ جنوب، به دنبال جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

مذاکرات راه جذب انواع سرمایه در مناطق ویژه اقتصادی را می‌گشاید؟ 24 فروردین 1404

مذاکرات راه جذب انواع سرمایه در مناطق ویژه اقتصادی را می‌گشاید؟

سکان نیوز؛ بر اساس یافته‌های یک پژوهش، افزون بر موانع جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، «عواملی همچون غفلت از تولید واقعی، حاکم شدن نگاه‌های محلی و سیاسی، مشکلات نظام بانکی و بیمه‌ای و فقدان استراتژی‌های توسعه‌گرا» در زمره دلایل ناکامی در تحقق اهداف تاسیس مناطق ویژه اقتصادی بوده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.