به گزارش سکان نیوز/استاندار مازندران روز گذشته در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور تفتی، مدیرعامل کشتیرانی خزر برگزار شد، بر ضرورت تقویت حمل و نقل دریایی مازندران تاکید کرد و افزود: ضرورت دارد تجهیزات حمل و نقل دریایی به خصوص کانتینری نیز متناسب با این زیرساخت ها در دریای خزر فراهم شود.
در راستای عملی کردن این نگاه و ضرورت، استاندار مازندران امروز در دفتر کار خود با دکتر مسیبی بهروز، رییس هیات مدیره هلدینگ ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و تفتی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر دیدار کرد.
احمد حسین زادگان، استاندار مازندران یادآور شد: از جمله راه های رفع مشکلات جدی صادر کنندگان استان، مخصوصا در حوزه حمل انبوه محصولات کشاورزی و شیلاتی و در نتیجه؛ کاهش هزینه های حمل، استفاده از حمل و نقل دریایی است.
استاندار مازندران اظهار داشت: خوشبختانه با الحاق ایران به تعرفه ترجیحی اتحادیه اوراسیا، دولت زمینه را بویژه برای بنادر شمالی فراهم کرده است و هم در بندر امیر آباد که تنها بندر دارای خط ریلی شمال کشور است این فرصت فراهم شده است، که صادرکنندگان بتوانتد از حمل و نقل ریلی استفاده کنند.
مقام عالی دولت در مازندران، تصریح کرد: انتظار می رود؛ شرکت ملی کشتیرانی حضور فعالتر و موثر تری در حوزه حمل بار از طریق دریا در بندرامیر آباد داشته باشد.
او افزود: امیدواریم؛ با حضور موثر و بیشتر شرکت کشتیرانی در بندرامیرآباد، صادرات محصولات غیرنفتی بیشتر شود.
حسین زادگان، ادامه داد: با تقویت ناوگان حمل و نقل دریایی از این طریق؛ کیفیت وحجم محصول افزایش و هزینه حمل و نقل کاهش می یابد.
استاندار با بیان این که در حال حاضر تعداد ۲۳ کشتی و ۱۰ کانتینر یخچال دار در بندر امیر آباد فعال هستند، گفت: محصولات فاسد شدنی نیز با استفاده از کانتینر های یخچال دار بیشتر حمل می شود .
در این نشست با حضور رییس سازمان کشتیرانی خزر و اعضای هیات مدیره مقرر شد که دفتر مرکزی این سازمان در استان مازندران مستقر و تعداد بیشتری کانتینر های حمل و کانتینر های یخچال دار در بندر امیرآباد مستقر شود.
همچنین برای تقویت روابط کاری نزدیکتر تجار مازندران با مجموعه ی کشتیرانی خزر و استفاده ی بهتر از ظرفیت های این شرکت هم در قالب یک کمیته کاری مذاکرات لازم صورت گرفت.
تفتی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی خزر نیز در این دیدار گفت: توسعه صادرات نیازمند زیرساخت است که استاندار مازندران حمایت خود را جهت ایجاد زیرساخت اعلام کردند.
وی خبر داد: درنظر داریم ترمینال کانتیتری، دپه ی محصولات خشک و سردخانه ای برای صادرات میوه و سایر محصولات در استان مازندران ایجاد کنیم.
تفتنی عنوان کرد: همچنین تقویت وتوسعه ترانزیت در راستای کریدور ترانزیتی جنوب به شمال در برنامه ی کاری ما است.