بهنام عبدی از مربیان نام آشنای شنای ناشنوایان طی حکمی از سوی پژمان احمدی به مدت سه ماه سرپرست انجمن شنای ناشنوایان استان شد.
لازم بذکر است عبدی پیش از این مربیگری تیم شنا ناشنوایان استان را عهده دار بوده است که در بیست و پنجمین دوره قهرمانی انتخابی پارالمپیک 2023 نیز با سرمربیگری وی دوشناگر ساروی افتخار آفریدند.
بهنام عبدی سرپرست انجمن شنا ناشنوایان مازندران شد
برچسب ها
توافق ایران و بلاروس در تولید مشترک ماشینآلات کشاورزی و کود پتاسه
سکان نیوز؛ در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاریهای دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید و بر تولید مشترک ماشینآلات کشاورزی و کود پتاسه توافق شد.
عملکرد مثبت و مدیریتی پویا در تامین اجتماعی استان مازندران
سکان نیوز: در شرایطی که نظام تامین اجتماعی کشور با چالشهای متعددی از جمله افزایش مستمریبگیران،فشار مالی و انتظارات روزافزون ذینفعان روبرو است، نقش مدیران کارآمد و خلاق در سطح استانها برای ارتقای خدمات و تحقق اهداف این نهاد حیاتی، انکارناپذیر است.
مهارتآموزی ۹۳۶ زندانی مازندران در سال جاری
رئیس اداره سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای مازندران از آموزش مهارتی ۹۳۶ زندانی استان در سال جاری خبر داد و گفت: ۴۹۵ نفر از آنها موفق به دریافت گواهینامه مهارتی شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.













































