برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 23 October , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1295
  • 01 اسفند 1398 - 8:36
  • 0 دیدگاه

برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود

برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود
برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود
نشست بررسی همه جانبه رخداد تلفات پرندگان وحش تالاب میانکاله ۷ اسفندماه سال جاری در ساری برگزار می‌شود

به گزارش سکان نیوز، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان «لزوم برخورد با مسببان تلف‌شدن پرندگان مهاجر میانکاله» خواستار پیگیری خبرنگاران فارس در این زمینه شدند.

در توضیح این سوژه آمده است، تالاب‌ها نقش اساسی در بهبود بخشی به محیط زیست هر کشوری دارند متاسفانه در کشور ما شاهد خشک شدن دریاچه‌ها ، تالاب‌ها و استفاده نامحدود از ظرفیت تالاب‌ها و ضعف روز افزون دستگاه‌های متولی امر هستیم و هر ساله خسارت زیادی به محیط زیست خود و بین‌الملل می‌زنیم.

مثل پرندگانی که سرمایه بین‌المللی بوده و مهمان کشور ما بودند متاسفانه با تخریب زیست بوم و سوءاستفاده سوداگران و آلوده کنندگان محیط زیست و در سایه ناتوانی متولیان متاسفانه از بین رفتند. باید علت آلودگی پیگیری و خلاهای قانونی شناسایی و با مسببان آن برخورد قاطع صورت گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در ارتباط با برخورد با مسببان باید نقشه راهی باشد که براساس آن عمل شود.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی بیان کرد: اگر عامل اصلی این  اتفاق مشخص شود حتما به‌صورت جدی برخورد خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه درباره دلایل این اتفاق نمی‌توان اظهارنظر کرد، تصریح کرد: دامپزشکی علت این واقعه را سم بوتولیسم اعلام کرده که باید منشا مشخص شود که با مشخص شدن آن به صورت جدی برخورد خواهیم کرد.

مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: آلودگی‌ها به طور کلی درحال پایش است که منشا آن اعلام شود.

اداره کل دامپزشکی مازندران نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ دامپزشکان و فعالان محیط زیست را به حضور در نشست یکروزه بررسی همه جانبه رخداد تلفات پرندگان وحش تالاب میانکاله از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۷ اسفندماه سال جاری با حضور ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه مسؤولان و کارشناسان مرتبط سازمانی، در سالن اجتماعات اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران واقع در ساری، خیابان شهبند دعوت کرد که باید  تمامی متخصصان علاقه‌مند شرکت در این نشست حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه سوم اسفند ماه از طریق شماره تلفن ۰۱۱۳۳۳۴۳۸۳۰ اداره طیور دامپزشکی مازندران نسبت به ثبت نام اقدام، تا شرایط حضور در این نشست فراهم شود.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون 30 مهر 1404

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون

کاروان نخبگان مهارتی استان مازندران در بیست و دومین دوره المپیاد ملی مهارت که به میزبانی اصفهان برگزار شد، موفق به کسب افتخاری بزرگ شد. مهارت‌آموزان دیار علویان با درخشش چشمگیر خود، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات مهارت‌آموزی استان افزودند که حاصل آن کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون برتری در این رویداد ملی بود.

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار 28 مهر 1404

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار

سکان نیوز: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر نقش ورزش منظم و فعالیت بدنی در پیشگیری و کنترل پوکی استخوان تأکید کرد.

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن  28 مهر 1404

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن 

سکان نیوز: مسابقات هنرهای رزمی MMA بزرگسالان استان ، با شرکت تمامی مدعیان و در بالاترین سطح ، همچنین با حضور وحید رضا باقری رییس هیات انجمن ورزش های رزمی و اعضای شورای فنی استان برگزار گردید .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.