به گزارش سکان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۹، مجید محمد سمنانی سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: یکی از ویژگیهای شخصیتی کودکان و نوجوانان، روحیه قهرمانجویی و الگویابی است که همزمان با رشد و شکلگیری هویت آنها به وجود میآید.
وی افزود: آنچه که نیاز امروز کودکان در الگوپذیری است، آشنایی آنها با قهرمانان امروز و دیروز سرزمین مادریشان است.
سمنانی با اشاره به اینکه حاج قاسم ناجی مستضعفان عالم بوده است عنوان کرد: کودکان کار و آسیب دیده اجتماعی احتیاج دارند که با یک قهرمان از دیار خودشان ایران اسلامی و با یک مفهوم والای انسانی که در این قهرمان متبلور شده آشنا شوند.
سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه۹ عنوان کرد:رسالت اجتماعی ما در خصوص این قشر از کودکان علاوه بر احیاء اعتماد از دست رفته آنها، هویت بخشی، ایجاد انگیزه و حمایت از آنها، شناساندن الگوهایی چون حاج قاسم سلیمانی به آنان به جای الگوهای مخرب است.
برگزاری مسابقه فوتبال دوستانه جام حاج قاسم سلیمانی
برچسب ها
استاندار فارس: زیرگذر گویم، ترافیک ورودی غرب شیراز را کاهش می دهد
سکان نیوز؛ استاندار فارس، با اشاره به قرار داشتن پروژه زیرگذر گویم در مراحل پایانی اجرا گفت: با تکمیل و بهره برداری از این پروژه، دغدغه و مشکل ترافیک غرب و شمال غرب شیراز کاهش قابل توجهی خواهد یافت.
تقدیر استاندار فارس از شهردار کلان شهر شیراز
سکان نیوز؛ استاندار فارس با اهدای لوحی از «محمدحسن اسدی» به دلیل کسب امتیاز قابلقبول شهرداری شیراز در زمینه ارزیابی عملکرد، بازرسی، پاسخگویی و رسیدگی به شکایات، تقدیر و از تلاشهای وی در کسوت شهردار این کلانشهر و همچنین شورای اسلامی شهر و مجموعه همکاران در مدیریت شهری قدردانی کرد.
بک دستگاه ماشین فوماتیک آتش نشانی تا پایان سال تحویل شهرداری می شود/ آسفالت 350 کوچه در معابر اصلی
شهردار قائمشهر کاظم علیپور در نشست خبری پایان سال درباره اقدامات عمرانی و فضای سبز در سال ۱۴۰۳ گزارش کاملی ارائه داد و اعلام کرد اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری در تلاش هستند تا فضای شهر از لحاظ زیبایی در میان شهرهای دیگر استان زبانزد شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.