بررسی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در شورای اسلامی دانشگاه‌ها - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 19 April , 2025
پ
  • شناسه : 367
  • 11 بهمن 1398 - 9:37
  • 0 دیدگاه
معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد

بررسی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در شورای اسلامی دانشگاه‌ها

بررسی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در شورای اسلامی دانشگاه‌ها
بررسی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در شورای اسلامی دانشگاه‌ها
سکان نیوز، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بررسی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش سکان نیوز، علی خاکی صدیق درباره آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها گفت: این طرح آماده شده و در شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها در حال جمع‌بندی است.

وی ادامه داد: این طرح مختص دانشگاه‌های دولتی زیر نظر وزارت علوم است و ما امیدواریم این طرح نیز برای سال ۹۹ اجرایی شود.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بازنگری و کاملاً بررسی و تعریف مجدد شده است.

وی اضافه کرد: با شاخص‌های جدید می‌توانیم دانشگاه‌های کشور را علاوه بر مقایسه با یکدیگر، با دانشگاه‌های خارج هم مقایسه کنیم.

به گزارش مهر، در سال‌های گذشته دانشگاه‌ها سطح‌بندی می‌شدند که با توجه به اعتراض تعدادی از دانشگاه‌ها، سطح‌بندی دانشگاه‌ها توسط وزیر علوم لغو و رتبه‌بندی جایگزین آن شده است.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

سرمایه اندک مردم در قالب تشکل های تعاونی به کارگرفته شود 28 فروردین 1404

سرمایه اندک مردم در قالب تشکل های تعاونی به کارگرفته شود

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه با توجه به شعار امسال " سرمایه گذاری در تولید" سرمایه های اندک مردم در قالب تشکل های تعاونی به کار گرفته می شود، گفت: با پیشنهاد وزیر بحث وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر در دستور کار قرار گرفته است.

بررسی گزینه وزارت اقتصاد بعد از تعطیلات عید 01 فروردین 1404

بررسی گزینه وزارت اقتصاد بعد از تعطیلات عید

سکان نیوز؛ معاون اول رئیس جمهور از بررسی گزینه‌های وزارت اقتصاد بعد از تعطیلات عید خبر داد.

دولت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را جدی بگیرد 22 اسفند 1403

دولت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را جدی بگیرد

سکان نیوز: نماینده مردم بابل در مجلس اظهار داشت:این طرح هیچگونه بار مالی ندارد و موجب بزرگ شدن دولت نمی‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.