به گزارش پايگاه خبری سکان نیوز و به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان سيستان و بلوچستان، مرتضي اصلي در مانور وصول مطالبات مشتركين بدهكار شهرستان بمپور اظهار داشت: هزار و 178 اشتراك بدهكار در اين منطقه وجود دارد كه با توجه به ارسال چند نوبت پيامك، نسبت به پرداخت بدهي خود تاكنون اقدامي انجام نداده اند.وي ادامه داد: براي 9 گروه مشتركي كه بالاي سه دوره بدهي دارند، پيامك اخطار ارسال شده است.
سرپرست اداره برق شهرستان بمپور بيان كرد: از ظرفيت تمام پرسنل اداره برق بمپور جهت تعيين تكليف مشتركيني كه پيامك اخطار به آنها ارسال شده است، استفاده خواهد شد.
وي تصريح كرد: با توجه به اينكه هزينه هاي احداث، توسعه و پايداري شبكه برق مشتركين از محل پرداخت صورتحساب هاي برق انجام مي شود، عدم پرداخت به موقع اين صورتحساب ها باعث كندي پيشرفت پروژه ها و به دنبال آن نارضايتي مردم خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: بر اساس امكاني كه شركت توانير فراهم كرده است، مشتركاني كه بيشترين الگوي مصرف را داشته اند مي توانند قبوض خود را در سه قسط پرداخت كنند.
اصلي گفت: مشتركاني كه توان پرداخت صورتحساب را ندارند هم مي توانند در اين طرح شركت كنند و توصيه ما اين است كه آن دست از مشتركان كه قبوض برقشان كمتر است در يك قسط مبلغ را پرداخت كنند.
وي افزود: مشتركان مي توانند با مراجعه به اداره برق شهرستان بمپور، نسبت به تقسيط بدهي خود اقدام كنند.
بدهي هشت ميليارد ريالي مشتركين به اداره برق شهرستان بمپور
برچسب ها
بمب ساعتی انرژی که برق جهان را تهدید میکند
سکان نیوز؛ با توجه به اینکه کشورهایی مانند بریتانیا، اهداف بلندپروازانهای در رهبری هوش مصنوعی و کربنزدایی ارائه کردهاند، اما نتایج گزارش جدید دانشگاه کمبریج نشان میدهد که هوش مصنوعی میتواند تا سال ۲۰۴۰، مصرف انرژی بخش فناوری جهانی را ۲۵ برابر افزایش دهد.
پایداری کامل شبکه آبرسانی مازندران در شرایط بحرانی اخیر
مدیر عامل آب و فاضلاب مازندران با اشاره به شرایط خاص ناشی از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، از تأمین پایدار و بیوقفه آب آشامیدنی در سراسر استان خبر داد.
پالایشگاهها برای پساجنگ آمادهاند؟/ تحول در صنعت خودرو برای عبور از بحران انرژی
سکان نیوز؛ یک کارشناس حوزه انرژی با تأکید بر لزوم برنامهریزی جامع در حوزه نفت، پالایش و خودروسازی کشور گفت: حتی بدون بروز بحران، روند مصرف انرژی در کشور بهدلیل افزایش تعداد خودروها، فرسودگی ناوگان و فرسودگی برخی پالایشگاهها رو به رشد است که درصورت بروز اختلال، کشور با چالشهایی مواجه خواهد شد که در این راستا باید بتوانیم مدیریت بحران را در دستور کار قرار دهیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.