به گزارش سکان نیوز، مطابق اين آمار ،سهم مصرف برق مشتركان خانگي طي 10 سال گذشته هيچگونه افزايشي نداشته و رشد صفر درصدي نشان مي دهد.اين سهم در بين مشتركان عمومي روند كاهشي داشته و با 0.2 درصد رشد منفي از 9.3 درصد در سال 97 به 9.1 درصد در سال گذشته رسيد.
شاخص متوسط مصرف برق مشتركان در اين گزارش 7 هزار و 412 كيلوواتساعت اعلام شده كه نسبت به سال قبل آن 135 كيلوواتساعت رشد نشان مي دهد همچنين متوسط مصرف برق مشتركان خانگي با 68 كيلوواتساعت افزايش از 2 هزار و 960 كيلوواتساعت در سال 97، به 3 هزار و 28 كياوواتساعت در سال گذشته رسيد.
اين گزارش همچنين از بهبود روند مصرف برق در بخش روشنايي معابر كشور حكايت دارد و سهم مصرف در اين بخش با 0.1 درصد كاهش از 1.9 درصد سال 97 به 1.8 درصد در سال گذشته رسيد ومصرف برق ساير مصارف با 0.1 درصد افزايش ،رشد 7.4 درصدي نشان مي دهد و همچنان به طور متوسط رشد 0.1 درصدي اين بخش طي 10 سال گذشته تداوم دارد.
آمار تفصيلي صنعت برق در سال 98 نشان مي دهد سهم مصرف برق مشتركان كشاورزي 0.5 درصد كاهش داشته كه نسبت به كاهش متوسط 0.2 درصدي مصرف اين بخش طي 10 سال گذشته ،كاهش بيشتري نشان مي دهد و درعين حال سهم برق مصرفي مشتركان صنعتي با 0.7 درصد رشد نسبت به سال 97، به 34.7 درصد رسيد و رشد مصرف اين بخش مهم توليدي طي سال 98 در مقايسه با متوسط مصرف 10 ساله 87 تا 97 نيز به ميزان 0.5 درصد افزايش يافته كه نشان از رونق بخش صنعت در سال گذشته دارد.
بخش صنعت ركورد دار رشد مصرف برق در سال رونق توليد
برچسب ها
بمب ساعتی انرژی که برق جهان را تهدید میکند
سکان نیوز؛ با توجه به اینکه کشورهایی مانند بریتانیا، اهداف بلندپروازانهای در رهبری هوش مصنوعی و کربنزدایی ارائه کردهاند، اما نتایج گزارش جدید دانشگاه کمبریج نشان میدهد که هوش مصنوعی میتواند تا سال ۲۰۴۰، مصرف انرژی بخش فناوری جهانی را ۲۵ برابر افزایش دهد.
پایداری کامل شبکه آبرسانی مازندران در شرایط بحرانی اخیر
مدیر عامل آب و فاضلاب مازندران با اشاره به شرایط خاص ناشی از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، از تأمین پایدار و بیوقفه آب آشامیدنی در سراسر استان خبر داد.
پالایشگاهها برای پساجنگ آمادهاند؟/ تحول در صنعت خودرو برای عبور از بحران انرژی
سکان نیوز؛ یک کارشناس حوزه انرژی با تأکید بر لزوم برنامهریزی جامع در حوزه نفت، پالایش و خودروسازی کشور گفت: حتی بدون بروز بحران، روند مصرف انرژی در کشور بهدلیل افزایش تعداد خودروها، فرسودگی ناوگان و فرسودگی برخی پالایشگاهها رو به رشد است که درصورت بروز اختلال، کشور با چالشهایی مواجه خواهد شد که در این راستا باید بتوانیم مدیریت بحران را در دستور کار قرار دهیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.