عزت الله اکبری سوال از رئیسجمهور و استیضاح او را در شرایط کنونی بی حاصل دانست و گفت: عملکرد دولت در حوزههای مختلف داخلی و خارجی روشن است و اگر از منظر کارشناسی به آن نگریسته شود، کمترین امکان برای دفاع وجود خواهد داشت. حتی افرادی که به آقای روحانی رای دادهاند نیز امروز در صف منتقدان قرار گرفتهاند و او را به استعفا و کنارهگیری تشویق میکنند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن تصریح کرد: استیضاح برای رئیس دولتی که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند تصمیم عاقلانه ای نیست و آورده ارزشمندی برای مردم ندارد. در صورت رای عدم صلاحیت نیز، بجز رئیس جمهور سایر افراد کلیدی دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملاً سیاستها تفاوت چندانی نخواهد کرد و تنها موجب ایجاد تزلزل و سردرگمی در نظام اداری کشور خواهد شد.
اکبری افزود: بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دولت دوازدهم علاوه بر تاثیرات نامناسب داخلی، به جایگاه سیاسی ایران در منطقه نیزضربه میزند و با ایفای نقش جمهوری اسلامی ایران به عنوان هدایتگر محور مقاومت نیز همخوانی ندارد.
وی گفت: عوامل بیرونی، اقتصاد کشور را در معرض انواع محدودیتها قرارداده و نباید اجازه داد که عوامل سیاسی داخلی نیز منجر به تضعیف اقتصاد شوند و حاکمیت در حل مسائل اقتصادی ناکام بماند چرا که این ناکامی به پای نظام نوشته میشود نه یک رئیسجمهور یا جریان سیاسی وابسته به او، چون
اقتصاد کشور در حال حاضر بشدت نیازمند ثبات است و استیضاح عامل بی ثباتی در بازار خواهد شد.
این نماینده مجلس نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی را نوعی عامل تنظیم کننده عملکرد دولت و بازدارنده بسیاری از تصمیمات اشتباه دانست که مصادیق آن در طول چند ماه گذشته نیز قابل مشاهده است.
اکبری در عین حال با بیان اینکه امکان اصلاح مسیر دولت از وضع اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد، پیشنهاد کرد مجلس در جوی آرام و کارشناسی در مدت باقیمانده از عمر دولت پیشنهادات خود را برای اصلاح امور به بدنه دولت که افراد کاردان و دلسوز فراوانی در خود دارد ارائه نموده و در سایه این تعامل که معطوف به حل مشکلات برزمین مانده معیشتی مردم است از ایجاد بن بست در نظام تصمیمگیری کشور اجتناب کند.