به گزارش سکان نیوز،کمال رستمعلی در جلسه شورای حفاظت منابع آب و کشاورزی در سالن جلسات فرمانداری جویبار با بیان اینکه در برخی حوزه های کشاورزی این شهرستان در استان مازندران پیشرو بوده است،اظهار داشت: تولید کنندگان پرتلاشی داریم و در تولید برخی از محصولات کشاورزی جزو برترین ها در استان و کشور هستیم .
کمال رستمعلی بیان کرد: در زمینه های آب کشاورزی، لایروبی آببندان ها، تسطیح اراضی و زهکشی و ….. با مشکلاتی مواجه هستیم ، اما مهمترین مشکل حوزه کشاورزی در این شهرستان برند سازی نشدن محصولات بوده است.
وی با اشاره به اینکه در رشته ورزشی کشتی توانستیم بخوبی در کشور و حتی در عرصه جهانی برند سازی کنیم، اظهار داشت : ما امروز در برند سازی محصولات کشاورزی ضعیف عمل کردیم و انتظار می رود رسانه ها و مسئولین ذیربط در این بخش بهتر عمل کنند.
رستمعلی توجه به حوزه کشاورزی را جزو اولویت های نخست شهرستان اعلام و افزود: امسال ۵۴ درصد در جذب اعتبارات بخش کشاورزی رشد داشته ایم .
اینمقام مسئول خاطر نشان کرد: نقدی در بین اصحاب رسانه و نخبگان شهرستان مطرح شده است و آن توجه به یک یا دو مجموعه در بازدید وزرا و مسئولین بوده است و توجه داشتن به این مجموعه ها اگر موجب غفلت از دیگر ظرفیتهای شهرستان شود یک ضعف برای این شهرستان خواهد بود.
وی با اعلام اینکه حرف ما این نیست که به این چند مجموعه که برند و اعتباری برای این شهرستان و استان است توجه نشود ، بلکه انتظار داریم به دیگر ظرفیت ها و مجموعه های تولیدی و بالاخص به جوانان توجه ویژه ای شود تا آنان بتوانند در سایه این توجهات ، ظرفیت تولیدی خود را در سالهای آینده افزایش دهند.
افزایش ۵۴ درصدی اعتبارات حوزه کشاورزی در جویبار
سکان،؛ فرماندار جویباربا اعلام اینکه حوزه کشاورزی جزو اولویت های ما بوده است، گفت: در همین راستا امسال در این حوزه با افزایش ۵۴ درصدی تخصیص اعتبارات مواجه بوده ایم .
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=44054
برچسب ها
قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان بهدلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل
سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینهسازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تابآوری، امنیت و تداوم خدماترسانی به مردم دانست.
پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمانهای اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.
تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین
سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































