اعلام لیست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 19 October , 2025
پ
  • شناسه : 917
  • 24 بهمن 1398 - 15:52
  • 0 دیدگاه
در نشست با خبرنگاران عنوان شد

اعلام لیست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران

اعلام لیست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران
اعلام لیست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران
دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران لیست نامزدهای این شورا را برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۹ حوزه انتخابیه اعلام کرد.

به گزارش  سکان نیوز، شکرالله رضازاده صبح پنجشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به احصا و تهیه لیست نامزدهای شورای ائتلاف نیروی انقلاب اسلامی گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته و ارزیابی از سوی یک تیم نظرسنجی لیست نهایی تهیه شده است.

وی افزود: هر گروه سیاسی برای اینکه روند را به پیش برد یک سری نظرسنجی‌ها را در اختیار دارد و اکنون هر سه روز یک نظرسنجی توسط شورای نیروهای انقلاب انجام می‌شود.

رضازاده یادآور شد: تجربه انتخاباتی و کار تیم‌های نظرسنجی نشان می‌دهد که نظرسنجی‌ها دقیق خواهد بود و در چهار دوره اخیر، خروجی‌ها مطابق با ارزیابی‌های نظرسنجی‌ها بوده است.

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران گفت: تشکیل شورای شهرستان، حوزه، احصا و جمع بندی شورای حوزه، ارسال به شورای مرکزی و نهایی شدن نامزدها ازجمله فرایندهای صورت گرفته برای معرفی نامزدها و تهیه لیست انتخاباتی بوده است.

رضازاده با اشاره به اینکه لیست‌هایی که تاکنون با عنوان شورای ائتلاف صادرشده، صحت ندارد زیرا این شورا سخنگو ندارد و دبیر شورا اعلام موضع و نظر خواهد کرد.

دبیر شورای ائتلاف نیروی انقلاب اسلامی مازندران یادآور شد: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته، در حوزه تنکابن، رامسر و عباس آباد، سید شمس الدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد، در حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت اسحاق صلاحی، در حوزه انتخابیه قائمشهر، سیمرغ، جویبار، سوادکوه شمالی و سوادکوه کمال علی پور و کیوان مرادیان در لیست شورا قرار گرفتند.

وی افزود: در حوزه انتخابیه ساری و میاندرود پس از بررسی و نظرخواهی، منصورعلی زارعی و عبدالرضا بابایی، در حوزه انتخابیه بهشهر، نکا و گلوگاه، غلامرضا شریعتی و در حوزه نور و محمودآباد عبدالوحید فیاضی، در حوزه بابلسر و فریدونکنارعلی اصغر باقرزاده و در حوزه آمل نیز فردی معرفی شده است.

رضازاده یادآور شد: در حوزه انتخابیه بابل، حسن حسن نتایج و مهدی سعادتی در لیست شورای ائتلاف قرار گرفته‌اند.

وی از مردم خواست تا لیست شورای نیروهای ائتلاف را مدنظر قرار دهند، گفت: این شورا یک لیست بیشتر ندارد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

برای توسعه صادرات باید با تغییر نگرش، راه حل های جدید ارائه شود 26 مهر 1404

برای توسعه صادرات باید با تغییر نگرش، راه حل های جدید ارائه شود

سکان نیوز؛ رئیس اتاق کرمان با اشاره به اهمیت توسعه صادرات استان، به ارائه پیشنهاداتی تحول آفرین در این ارتباط پرداخت و گفت: از جمله این پیشنهادات تغییر نگرش و همچنین ایجاد اتاق فکر صادرات دیجیتال است.

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان 26 مهر 1404

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان

سکان نیوز؛ مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک با بیان اینکه استان مرکزی در آستانه یک رویداد مهم حمل و نقل قرار دارد گفت: اولین بخش صادراتی هیدروکربن سبک به تناژ یک‌هزار و 200 تن، متعلق به شرکت اکسیر پویان با همکاری بخش خصوصی، از ایستگاه راهگرد اراک به مقصد ایستگاه روزنک افغانستان ارسال شد.

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه 26 مهر 1404

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه

سکان نیوز؛ مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه مسیر توسعه شیلات باید مبتنی بر استفاده پایدار از منابع دریا باشد، افزود: هدف اصلی توسعه پرورش آبزیان در دریا برای تولید باکیفیت‌تر و صادرات‌محور است

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.