برخی از این بلاگرها به این نوع فعالیت عشق می ورزند حتی بیشتر از عشق ورزیدن به اعضای خانواده خود چه از همسر گرفته تا فرزند و حتی پدر و مادر، برخی افراد عادی به اشتراک گذاشتن زندگی شخصی را یک نوع بیماری یا کمبود در زندگی می دانند اما این از نظر خود بلاگرها مورد تایید است یا خیر؟!
این اشخاص به گفته خودشان برای تولید محتوا از خواب و خوراک خود زده و فقط به سمت زیبایی و پوشیدن کشیده شدند و برخی نیز برای خوش اندام تر به نظر رسیدن جراحی های سنگین و بعضاً خطرناکی را انجام می دهند و این کار را برای جذب هر چه بیشتر فالوور انجام می دهند.
آیا از نگاه کاربران اینستاگرام انجام هر کاری جذاب است یا خیر ! اما هر چه هست به یک برنامه روتین برای کاربران تبدیل شده است که قبل از برخواستن از رختخواب خود اول به سراغ بلاگرها می روند تا شده حتی از یک استوری آنها رد نشوند و بعد به سراغ خوردن صبحانه می روند برای شروع یک روز جدید. در سالهای قبل از این موضوع افراد بعد از بیدار شدن اول به سمت شکرگذاری و برنامه ریزی برای شروع یک روز جدید می پرداختند. اما حالا داستان کار به کلی تغییر کرد. و الان درست زمانی است که باید بگیم «به کجا چنین شتابان!؟!».
موضوع اینجاست پیگیری زندگی یک سری افراد دقیقا شبیه پیگیری فوتبال است که جام و پول های میلیاردی را کسانی دیگر می گیرند اما بستن کار و کاسبی را اشخاص دیگر انجام می دهند.
درسته خیلی از بلاگر ها از طریق همین پیج های خود به نون ونوایی رسیدند و برخی هم سوء استفاده هایی هم از طریق سایت های شرط بندی انجام دادند. چرا ما انسان ها با وجود دانستن اینکه زندگی اشخاص در فضای مجازی دروغی بیش نیست یا حتی پیگیر بودن زندگی دیگران چه بدرد زندگی خودمان می خورد همچنان از کار و زندگی خود زده و آنها را دنبال می کنند. به قول یکی از بلاگرها که میگه: «اونقدری که سرتون تو زندگی ماست، اگر سرتون تو زندگی خودتون بود الان برای خودتون کسی بودین» با وجود تیکه هایی که خودشان به فالوورهایشان می اندازند باز هم این کاربران فضای مجازی درس عبرت نگرفته و آن را موضوعی نشاط آور می دانند.
اکثر کسانی که فضای مجازی را از نان شب واجب تر می دانند می گویند ما در زندگی دلخوشی نداشته و به فضای مجازی پناه آورده ایم . بله این حرف، حرف کاملا درست و بجایی است زیرا شما وقتی برای فراهم کردن یک زندگی خوش را ندارید چشمتان به غیر از صفحه گوشی چیز دیگری را می بیند؟!!
آیا از اتفاقات پیرامون خود خبر دارید؟
فضای مجازی سبب طلاق های عاطفی گشته و این نیز مسبب اصلی پیری و کاهش جمعیت است با وجود اینکه مدتیست بنا به دلایلی تلگرام بعد از آن واتساپ و اکنون نیز اینستاگرام فیلتر شده است برخی معتقدند این نیز برای بفروش رساندن فیلتر شکن های خودشان است. آیا این درست است یا برای پیشگیری از پیشروی های معضلات اجتماعی محسوب می شود.
سمانه صادقی- خبرنگار و فعال اجتماعی-فعال عدالت جنسیتی و مفاهیم و شاخص ها