دکتر احمد امیر آبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در دیدار روسای سازمان های بیمه گراستان قم گفت: بخش درمان تامین اجتماعی استان قم در حال حاضر روند مطلوبی در ارائه خدمت به بیمه شدگان تحت پوشش در استان قم دارد ولی با توجه به اینکه بیمارستان امام رضا (ع) قم تنها بیمارستان جنرال با 120 تخت برای جمعیت بیش ا ز 750 هزار بیمه شده است، این سطح از خدمات برای افراد تحت پوشش در استان کفایت نمی کند و نیاز به ارتقاء و توسعه در سطح فوق تخصصی دارد.
دکتر داود علیمحمدی مدیر درمان تامین اجتماعی قم در جلسه ضمن تبیین و ارائه گزارش اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد گفت: با برنامه ریزی های انجام شده و پیگیری مستمر اشکلات در اجرای طرح نسخه الکترونیک، در بیش از 700 مرکز طرف قرارداد، تاکنون 50 درصد نسخ به روش الکترونیک ارسال می شود که به طور میانگین ماهیانه بیش از 50 هزار نسخه دریافت می کنیم که 85 درصد هزینه نسخه نویسی پزشکان و 30 درصد هزینه نسخه پیچی در داروخانه ها همان شب آنلاین پرداخت و مابقیه تا پایان روز دهم ماه بعد تسویه می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم با اشاره به اهمیت اجرای طرح و همکاری سازمان ها و مراکز درمانی ذی ربط در موفقیت این طرح ملی در نظام سلامت گفت: با اجرای طرح نسخه الکترونیک، مزایای زیادی در تشکیل بانک اطلاعاتی درمانی و کاهش هزینه ها برای بیماران به وجود خواهد آمد و از طرفی پرداخت ها به مراکز طرف قرارداد به روزتر خواهد شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:
ارتقاء بیمارستان تامین اجتماعی قم مطالبه بیمه شدگان و کارگران است
سکان نیوز؛ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقاء بیمارستان تامین اجتماعی قم به سطح فوق تخصصی، مطالبه بیمه شدگان و کارگران است.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=22381
برچسب ها
آغاز ثبتنام آزمونهای استخدامی دستگاههای اجرایی از هفته آینده
سکان نیوز؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز ثبتنام آزمونهای استخدامی از هفته آینده خبر داد و گفت: بیشترین مجوزهای استخدامی صادرشده مربوط به وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است.
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.