به گزارش سکان نیوز/سید جلال ملکی ، در این باره اظهار کرد: همه خاموش کنندهها روش شارژی دارند که حتی در صورت عدم استفاده از آنها هرساله باید شارژ شوند.
وی با بیان اینکه برای شارژ خاموش کنندهها باید به شرکتهایی که در این زمینه فعالیت میکنند مراجعه شود گفت: اگر خاموش کننده از نوع گاز باشد، برای شارژ دوباره آن، گاز آن را دوباره پر می کنند؛ اگر خاموش کننده از نوع پودری باشد که پودر آن را الک میکنند یا دوباره شارژ میکنند، چرا که این پودر در صورت استفاده نشدن نیز بعد از مدتی رطوبت میگیرد و کلوخه میشود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران افزود: یکی از تکنیکهای استفاده از خاموشکنندههای پودری این است که باید پیش از استفاده چند بار آن را سر و ته کرد تا اگر دچار کلوخگی شده رفع شود، در غیر این صورت این احتمال وجود دارد که پودرها پشت لوله گیر کند و خارج نشود.
وی با بیان اینکه خاموش کننده با پایه آب هم باید هر ساله شارژ شود گفت: آب داخل این نوع خاموش کننده از بین نمیرود اما مواد دیگری که داخل آن است باید شارژ شود.
ملکی با تاکید بر اینکه اگر خاموش کنندهها هر لحظه و به هر مقداری استفاده شود باید دوباره شارژ شود گفت: حتی اگر دسته خاموش کننده هم فشار داده شود مواد داخل آن با یکدیگر ترکیب شده و آماده پرتاب خواهد بود، بنابراین مواد مخلوط شده و باید دوباره شارژ شود.
به گفته سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران، خاموش کنندههای co2 تنها نوعی هستند که تا زمانی که تمام نشود به دفعات میتوان از آن استفاده کرد.
وی با تاکید بر لزوم شارژ خاموش کنندهها در مرکز معتبر گفت: باید اصالت و معتبر بودن این دسته از شرکت ها از سوی شهروندان بررسی شود. متاسفانه در این زمینه نیز برخی از افراد کلاهبرداری کرده و یا سعی میکنند اجناس بی کیفیت را به فروش برسانند.
ملکی گفت: به خصوص به خاطر تحریمها ممکن است جنس با کیفیت به سختی پیدا شود و برخی از شرکتها از اجناس بی کیفیت استفاده کنند از همین جهت شهروندان باید در این زمینه تحقیق کنند. کیفیت کار این شرکتها را میتوان از طریق اتحادیه فروش لوازم آتشنشانی و اطفای حریق استعلام کرد.
وی در پایان تاکید کرد: هزینهای که برای خرید خاموش کنندهها اختصاص داده شود در طولانی مدت تاثیر بسیار مثبتی بر کاهش خسارتهای جانی و مالی ناشی از حریق خواهد داشت.
- نویسنده : 1161