به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر باقری گفت: دو سال نخست زندگی کودک، سال های بسیارمهم و اساسی برای یادگیری و رشد گفتار و زبان است و این دوره، دوره ای پایهای برای زبان آموزی کودک می باشد.
دکتر فرشته باقری استادیار گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه کودکان خودبهخود و به تدریج توانایی استفاده از زبان را در محیط طبیعی و در تعامل با دیگران پیدا میکنند، بیان داشت: زبان تنها و تنها از طریق تعاملات انسانی یادگیری می شود و بایستی از در معرض تلویزیون و تلفن همراه قرار دادن کودکان کمتر از 2 سال اجتناب نمود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: طبق تحقیقات انجام شده قرار دادن نوزادان در معرض تلویزیون و تلفن همراه در دورانی که برای رشد گفتار و زبان، دوران بسیار مهمی محسوب می شود، موجب تاخیر گفتار و زبان، مهارت های ارتباطی ضعیف و همچنین اثرات نامطلوبی بر روی رشد مهارت های شناختی از جمله توجه می گردد.
وی در همین راستا با اشاره به اینکه آنچه نوزادان و کودکان واقعا نیاز دارند، ارتباط داشتن با افراد پیرامون آنهاست، افزود: والدین گرامی برای اینکه به رشد بهتر مهارت های ارتباطی ، شناختی، گفتار و زبان در کودکشان کمک کنند، بایستی به صورت مداوم فارغ از اینکه کودک متوجه بشود یا نشود با او صحبت کنند.
دکتری تخصصی شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: کودکان باید وقت خود را صرف بازی، لمس اشیا، تکان دادن و پرتاب کردن آنها کنند، چهره افراد مورد علاقهشان (پدر و مادر) را ببینند و صدایشان را بشنوند.
دکتر فرشته باقری با ذکر این نکته که تا حدود سن ۱۸ ماهگی، مغز کودکان توانایی درک نشانههای روی صفحه موبایل و ارتباط دادن میان آنها و دنیای واقعی را ندارد، اظهار داشت: برای کودک کتاب داستان های شکل دار بخوانند و حین خواندن، اشکال و رنگ ها را زمانی که بیانش می کنند به کودک نشان دهند و همچنین والدین در هنگام خواباندن نوزاد با صدای خودشان برایش لالایی بخوانند.
اثرات نامطلوب تلویزیون و تلفن همراه بر رشد گفتار و زبان در نوزادان
برچسب ها
کلاس مشاوره برای خانواده مددجویان قائمشهری برگزار شد
رئیس کمیته امداد شهرستان قائمشهر از برگزاری کلاس آموزشی برای خانواده زندانیان که سرپرست آنها تحت حمایت کمیته امداد هستند خبر داد و گفت: برای نزدیک به ۱۰۰ نفر از خانواده های زندانیان که سرپرستان تحت کمیته امداد قرار دارند کلاس آموزشی برگزار شده است.
شیوه نامه اجرایی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران شیوه نامه اجرایی در راستای توسعه همکاری های فرهنگی و هنری در زمینه مهارتآموزی و افزایش روزافزون مشاغل و مهارتهای حوزه فرهنگ و هنر در استان، منعقد کردند.
اجرای بیش از ۵۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در سوادکوه
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه گفت در هفته بسیج بیش از ۵۰۰ برنامه در سوادکوه برگزار خواهد شد از جمله پویش کمک به جبهه مقاومت که تاکنون حدود یک میلیارد تومان مردم سوادکوه کمک نقدی و غیرنقدی داشتهاند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.