علی حسین نژاد مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان در نشست رابطین طرح تحول دیجیتالی این سازمان در سطح شعب شهرستان رشت با بیان اینکه امروز اولویت کار ما اجرای مناسب طرح 3070 و فراهم نمودن بستر روانی و توسعه فرهنگ استفاده از آن است افزود : در این راستا آموزش به مخاطبان و یادگیری بیشتر برای کارشناسان یک اصل تلقی شده و تکلیفی اجتماعی حرفه ای برای ما قلمداد می شود که باید با شکیبایی و سعه صدر انجام پذیرد .
وی گفت: مقاومت در برابر تغییرات از ویژگی های متداول در انسان هاست که باید با ترغیب و متقاعد سازی و اقناع بیمه شدگان و کارفرمایان در این مسیر گام برداریم .
مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان با بیان اینکه نتیجه گرائی باید به عنوان یک نگرش عمومی در جامعه حاکم گردد، اظهار داشت : بدون شک پس از سپری شدن ماه های اولیه و آگاهی بخشی به مخاطبین و آشنایی آنها با مزایای استفاده غیرحضوری از خدمات ، نتایج آن بصورت مشترک نصیب کارکنان و شرکای اجتماعی خواهد شد .
وی با بیان اینکه غیرحضوری شدن خدمات سبب کاهش هزینه ها برای بیمه شدگان و کارفرمایان شده و با رضایتمندی عمومی در بلندمدت همراه خواهد بود اذعان داشت : حرکت سازمان به سمت الکترونیکی شدن و استفاده از فناوری های نوین از سال ها پیش آغاز گردیده و اجتناب ناپذیر بوده است و اتخاذ تدابیر ویژه بمنظور مقابله با بحران شیوع کرونا تنها سرعت بخشیدن به این مهم را بیشتر نمود .
علی حسین نژاد ، روسای شعب و همکاران رابط در طرح را بمنزله پیشقراولان این طرح در صف اجرایی برای شکل گیری در نزد جامعه هدف دانست و بر ارائه راهنمایی ها و آموزش های لازم به بیمه شدگان و کارفرمایان بعنوان کاربران تاکید نمود .