به گزارش سکان نیوز، آخرین آمار منتشر شده از سوی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان میدهد که تعداد رسانههای این استان در ادامه روند افزایش طی سالهای اخیر به ۴۰۳ رسانه شامل انواع رسانههای چاپی، دیجیتال برخط و غیربرخط رسیده است و به این استان هم اکنون از نظر تعداد رسانههای دارای مجوز بعد از استانهای تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و گیلان در رتبه ششم قرار دارد.
در حال حاضر تهران با پنج هزار و ۶۱۹ رسانه ، آذربایجان شرقی با ۵۰۶ ، اصفهان با ۴۸۱ ، خراسان رضوی با ۴۵۹ و گیلان با ۴۱۱ رسانه در جدول تعداد رسانهها بالاتر از مازندران قرار دارند.
معاون فرهنگی رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۲۱ رسانه به جمع رسانههای مازندران افزوده شد که تعداد رسانههای استان را به ۴۰۳ رسانه رسانده است.
درخواست مجوز برای ۴۳ رسانه
معصومه فرجی افزود: در حال حاضر نیز ۴۳ درخواست مجوز رسانه از مازندران در نوبت هیأت نظارت بر مطبوعات قرار دارد و سه درخواست نیز آماده طرح در این هیأت است.
وی با اشاره به لغو مجوز تعدادی از رسانههای مازندران در سال گذشته ، خاطرنشان کرد : پارسال به استناد ماده ۱۶ قانون مطبوعات مجوز ۱۳ رسانه استان که در سال ۱۳۹۷ مجوز فعالیتشان صادر شده بود و هیچ فعالیتی پس از صدور مجوز نداشتند ، لغو شد.
به گفته فرجی علاوه بر ۴۰۳ رسانه دارای مجوز در مازندران، ۹۳ رسانه نیز در این استان پروانه نمایندگی دارند و پروانه نمایندگی هشت رسانه نیز آماده تحویل شده است.
بنا به آمار اعلام شده توسط معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تعداد رسانههای دارای مجوز و پروانه نمایندگی مازندران در مجموع با احتساب هشت پروانه نمایندگی در حال تحویل به ۵۰۴ رسانه میرسد.
۴۰۳ رسانه دارای مجوز مازندران شامل ۱۹۲ رسانه چاپی، ۱۶۱ رسانه برخط(پایگاه خبری) و ۵۰ رسانه دیجیتال غیربرخط است.
۱۷ روزنامه، ۶۱ هفتهنامه، ۲۳ دوهفتهنامه، ۳۶ ماهنامه، دو دوماهنامه، ۴۰ فصلنامه، ۱۲ دوفصلنامه و یک سالنامه ۱۹۲ رسانه چاپی مازندران را تشکیل میدهند.
رتبه سوم روزنامهداری
این استان در تعداد روزنامهها در حال حاضر پس از تهران با ۱۶۱ روزنامه و خوزستان با ۲۶ روزنامه، سومین استان است.
مازندران در تعداد رسانههای چاپی بعد از تهران با سه هزار و ۵۵۳، آذربایجان شرقی با ۲۸۴، قم با ۲۸۴، کرمان با ۲۵۶، اصفهان با ۲۴۱، خراسان رضوی با ۲۲۷، فارس با ۲۰۸ و گیلان با ۱۹۹ رسانه نهمین استان محسوب میشود.
همچنین در تعداد رسانههای برخط نیز با ۱۶۱ پایگاه خبری، بعد از تهران با یکهزار و ۶۷۱ رسانه، آذربایجان شرقی با ۱۹۱ پایگاه خبری و گیلان با ۱۸۸ پایگاه خبری، چهارمین استان کشور است.
با وجود این که خانه مطبوعات مازندران در حال حاضر ۵۳۲ عضو اصلی و ۲۳ عضو افتخاری دارد، تعداد فعالان رسانهای این استان بنا به شواهد و برخی اظهارات مسئولان بیش از ۱۵۰۰ نفر است.
۲۱ رسانه جدید امسال در مازندران مجوز گرفت
برچسب ها
در استقبال از استاندار جدید مازندران/سازماندهی برای نوسازی پسا انتخابات در دیار علویان
سکان نیوز؛ با انتخاب دکتر مهدی یونسی رستمی به عنوان بیست و ششمین استاندار مازندران وارد مرحله جدیدی از تقویم سیاسی و اجرایی استان مازندران خواهد شد. مسوولیت مهمی که روی دوش طبیب ۶۲ ساله بهشهری نهاده شده است.
ایجاد مجتمع های تولیدی نان، افزایش تولید و کاهش صفوف نان را در پی خواهد داشت
سکان نیوز:گندم آرد و نان، مقولهای است که توجه ویژه و مطالعات کارشناسی در آن میتواند در ارائه خدمات بهتر به شهروندان بسیار اثربخش بوده و باعث جلوگیری از هدررفت و ضایعات نان شود.
فرصت مشارکت در اجرا و بازسازی پروژهها در عتبات عالیات مغتنم است
سکان نیوز: نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: از مردم میخواهیم که همت خودشان را داشته باشند و بیتفاوت نباشند و از فرصت مغتنم مشارکت در بازسازی و اجرای پروژههای عتبات عالیات استفاده نمایند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.