به گزارش سکان نیوز، حجت الاسلام حسن درودی صبح چهارشنبه در نشست کمیته مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه با نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به سند تحویل بنیادین در نظام آموزشی افزود: بیش از ۶۰۰ شخص و نهاد در آن نقش دارند که ۴۰ راهکار مستقیم و ۹۰ راهکار به صورت غیر مستقیم برای حضور حوزه علمیه و همکاری آن مشخص شده است.
وی افزود: همچنین در هر استان یک کمیته همکاری به ریاست نماینده ولی فقیه در استانها تشکیل شده است و در هر استان برنامه ۵ ساله خواهیم داشت که اول سال تحصیلی به استانها ابلاغ میشود و این برنامه خروجی چهار کار گروه تربیت نیروی انسانی، منابع درسی و منابع پژوهشی است.
وی با بیان اینکه در استان مازندران تلاشهای خوبی در زمینه کارهای قرآنی صورت گرفته است، افزود: مهدهای قرآنی در مازندران شکل گرفته است تا از این سن، شبهات را برای فرزندان و کودکان پاسخ دهند.
معاون امور استانهای ستاد همکاریهای حوزه وآموزش وپرورش، سهم مدارس علوم معارف برای تربیت دانش آموزان برای حوزههای علمیه را صفر دانست و گفت: ۲۰۰ مبلغ به صورت مناسبتی در ایام مختلف اعزام میشوند و ۲۶۵ روحانی مستقر نیز در استان وجود دارد.
وی خواستار برپایی دورههای تخصصی برای طلابی شد که به مدارس اعزام میشوند و گفت: آشنایی دانش آموزان با سبک زندگی ائمه جمعه و نماینده معزز ولی فقیه در رفع بسیاری از شبهات کمک خواهد کرد.
حجت الاسلام ابوترابی مدیر حوزههای علمیه استان مازندران نیز گفت: حوزه علمیه استان همکاری خوبی با آموزش و پرورش دارد و تاکنون نشستهای متعدد و همایشهای کلانی را برگزار کرده است.
وی افزود: همچنین نشستهایی برای اجرای طرحهای امین و روشنا با آموزش و پرورش داشتهایم.
- نویسنده : صادقی