علی کریمی فیروزجایی در گفتگویی با اشاره به جلسات فشرده کمیسیون آموزش برای جمع بندی لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: با اقدام ضربتی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کار رسیدگی به مفاد لایحه رتبه بندی معلمان به پایان رسید.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور این اقدام کمیسیون تخصصی مجلس را مایه خرسندی فرهنگیان دانست و افزود: مجلس شورای اسلامی به مسئله فرهنگیان نگاه خاص و ویژه دارد.
نماینده مردم بابل ادامه داد: بزودی و در اولین فرصت این لایحه برای تصویب نهایی در صحن علنی مجلس مطرح و انشاءالله با رأی قاطع نمایندگان مصوب خواهد شد.
این عضو خانه ملت با اشاره به ارتباط گسترده مجلس با صاحبنظران، دانشگاهیان و متخصصان امور تعلیم و تربیت و تشکل های فرهنگیان برای نهایی کردن این لایحه افزود: این لایحه در صحن علنی مجلس نیز با مشورت نمایندگان چکش کاری و بررسی نهایی خواهد شد.
کریمی فیروزجایی رتبه بندی معلمان را خواسته بحق و دیرینه فرهنگیان دانست و افزود: با اجرای این لایحه تحول عظیمی در آموزش و پرورش رخ خواهد داد.
عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت را ساختاری و زیربنایی عنوان و تصریح کرد: برغم برخی نگاههای ناصحیح، آموزش وپرورش تولیدی ترین دستگاه اجرایی کشور است.
این نماینده مجلس تولید انسان فکور و بااراده های معنوی را مهم ترین مأموریت آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش باید پیشگام برنامه های توسعه در کشور باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مجلس در تعامل با دولت سیزدهم، توسعه هدفمند در آموزش و پرورش را بررسی خواهد کرد. خروجی آموزش و پرورش نیازهای اساسی کشور را تأمین و تضمین می کند.
کریمی فیروزجایی؛ اقدام ضربتی مجلس برای تصویب لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با پیگیری های دکترفیاضی:
مقدمات فعالیت دوباره معدن گلندرود ظرف یک ماه آینده فراهم می شود
تاکید نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس بر تقویت دیپلماسی زیست محیطی خلیج فارس
سکان نیوز؛ نایب رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت تامین امنیت و تقویت دیپلماسی زیستمحیطی خلیج فارس تاکید کرد و این موضوع را از امور زیربنایی و مهم در برنامهریزیهای آینده کشور خواند.
مقدمات فعالیت دوباره معدن گلندرود ظرف یک ماه آینده فراهم می شود
سکان نیوز: به پیشنهاد نماينده مردم شريف نور و محمودآباد جلسه ايي با حضور سمیعی نژاد معاون وزیر صمت و رئیس ایمیدرو و مسئولان ارشد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران برگزار گردید.
حمایت کمیسیون اجتماعی از برنامه ها و اقدامات صندوق روستائیان و عشایر
سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با حمایت همه جانبه از برنامه ها و اقدامات صندوق، امکان بهره مندی اقشار مختلف جامعه هدف از مزایا و حمایت دولتی میسر می گردد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.











































