یحیی ابراهیمی گفت: نبود پایانه صادراتی در لرستان باعث میشود که محصولات کشاورزی ما قابلیت صادرات به نام لرستان را نداشته باشد و در این میان دلالان و واسطهها از اب گل آلود ماهی بگیرند.
وی ادامه میدهد: چندروز قبل چند سرمایهگذار برای ایجاد پایانه صادراتی وارد استان شده، منتهی باید زمین برای سرمایهگذاری در این زمینه تامین شود، با سازمان جهاد کشاورزی رایزنیهایی انجام دادهایم که امیدواریم نتیجه بخش باشد.
یک کارشناس کشاورزی نیز میگوید: نبود یک پایانه صادراتی نظاممند در حوزه کشاورزی موجب شده تا در زمینه صادرات این محصولات موفقیت چندانی نداشته باشیم، این درحالی است که صادرات محصولات کشاورزی با توجه به ظرفیت این بخش یکی از مهمترین عوامل و نیروی محرکه توسعه اقتصادی استان به شمار میرود.
رقیه احمدی معتقد است؛ با راهاندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در استان میتوان شاهد تحول بزرگی در بخش کشاورزی باشیم.
وی بیان میکند: با احداث پایانه صادراتی نقش واسطهگری و دلالان کمرنگ میشود و کشاورزان میتوانند محصولات خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند، این موضوع میتواند در افزایش انگیزه کشاورزان ،علمی شدن و اقتصادی شدن کشاورزی تاثیرگذار باشد.
این کارشناس کشاورزی با بیان اینکه پایانههای صادراتی نقش استراتژیکی در افزایش تولید ایفا میکنند، میافزاید: پایانههای صادراتی با هوشمند سازی و ایجاد پایگاههای اطلاعاتی، تخصصی شدن، ایجاد اتاقهای مشترک، ارائه مشاوره بازاریابی، ایجاد نمایشگاه، امکان تبلیغات، استقرار دفاتر بازاریابی کشورهای هدف و به روز رسانی خدمات به خریداران میتواند و مسیر رشد تولید و رونق اقتصادی را هموار و تسریع کند.