مصطفی رجبی مشهدی ضمن اعلام این خبر، یکی از راههای کاهش ناترازی بین تولید و مصرف برق را اجرای طرحهای مدیریت مصرف در بخش اداری عمومی عنوان کرد و اذعان داشت: کاهش ١٥٠٠ مگاواتی مصرف برق ادارات، هدف گذاری شرکت توانیر برای دوره گرم تابستان امسال است که با گذشت تنها دو هفته از اجرای این طرح، با همراهی و مشارکت مطلوب ادارات، سازمانها و دستگاههای دولتی و عمومی، ٨٢١ مگاوات آن محقق شده است.
وی در همین زمینه از همراهی همه بخشهای اداری عمومی برای تحقق این مهم قدردانی و اظهار امیدواری کرد این روند تا پایان دوره اوج مصرف امسال تداوم یابد.
مدیرعامل توانیر با یادآوری این که براساس مصوبه هیات دولت، ادارات باید در ساعات کاری ٣٠ درصد و پس از پایان وقت اداری ٦٠ درصد از مصرف خود را کاهش دهند، از آن دسته از مشترکین اداری که هنوز خود را ملزم به اجرای این مصوبه نکرده اند درخواست کرد به منظور پیشگیری از قطع برق خود با صنعت برق همکاری نمایند.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به لزوم ضرورت توجه بیشتر نهادهای عمومی، دولتی و غیردولتی در این زمینه، تاکید کرد: تاکنون ٧٠ درصد از مشترکان بزرگ اداری شامل نهادهای عمومی و اداری مجهز به کنتور هوشمند شده و از طریق این کنتورها بر رعایت مدیریت مصرف ادارات نظارت شده و امکان قطع برق اداراتی که بعد از دوبار اخطار هنوز در اجرای مدیریت مصرف برقشان همکاری نمی کنند، از راه دور وجود دارد.
موفقیت در مدیریت مصرف بخش اداری / کاهش ٨٢١ مگاواتی مصرف برق ادارات
سکان نیوز؛ سخنگوی صنعت برق گفت: با گذشت دو هفته از اجرای طرح کاهش ساعت کار ادارات و سازمانهای عمومی و دولتی، نیمی از هدف گذاری صنعت برق برای کاهش مصرف برق این بخش محقق شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=47568
برچسب ها
صدور برگ قطعی مالیات بر ارزش افزوده برای اتاقها و اتحادیههای صنفی یک اشتباه است
سکان نیوز؛ سخنگو و نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران: صدور برگ قطعی مالیات بر ارزش افزوده برای اتاقها و اتحادیههای صنفی یک اشتباه است
شعار سال از نگاه بخش خصوصی/کمبود انرژی مانع جهش تولید شد
سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ناترازی های انرژی و افزایش نرخ ارز را دو عامل اصلی عدم تحقق جهش تولید در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد.
دستیابی به ۱۰ میلیون تن تولیدات گلخانه ای در برنامه هفتم توسعه
سکان نیوز؛ دستیابی به تولید ۱۰ میلیون تن افزایش تولیدات گلخانه ای و قارچ خوراکی تا پایان برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده که برای دستیابی این میزان محصول گلخانه ای ۳۰ هزار و ۵۲۰ هکتار توسعه گلخانه در برنامه هفتم دیده شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.