طی حکمی از سوی دکتر فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی استان مازندران، آیت الله موسوی چاشمی بعنوان سرپرست جدید معاونت مشارکت های مردمی و توسعه ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی بهزیستی مازندران منصوب شد.
موسوی معاون مدیرکل بهزیستی مازندران شد
سکان نیوز:موسوی چاشمی سرپرست معاونت مشارکتهای مردمی وتوسعه ظرفیتهای اجتماعی وفرهنگی بهزیستی مازندران شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=51558
برچسب ها
تجلیل از کارگران پرتلاش صنایع عذایی پردیس جویبار با اهدا شاخه گل
در هفته کار و کارگر فرماندار جویبار به همراه مسئولین با حضور در واحد صنعتی پردیس گلستان واقع در شهرک صنعتی کوهخیل جویبار از تلاش گران این عرصه با اهدا شاخه گل تقدیر و قدردانی به عمل آوردند.
تعریض خیابان شریعتی قائمشهر با همت شهرداری/ خدمتی ماندگار برای شهروندان
شهرداری قائمشهر با بهره برداری کامل از پروژه تعریض خیابان جویبار قائمشهر در تلاش است تا بخش قابل توجهی از مشکلات ترافیکی این شهر را برطرف کرده و با پشتکار پرسنل زحمتکش خود و همکاری مناسب مالکین توانست این پروژه را در خیابان جویبار اجرایی کند.
نمره بیست برای مازندران/مازنی ها به 20 مدرسه خواهند رسید
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، گفت: امیدواریم امسال بتوانیم معادل مهر سال گذشته حدود ۲۰ تا ۲۵ مدرسه را افتتاح کنیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.