به گزارش سکان نیوز/علي درويش پور، معاون عمراني استانداري البرز در بازديد سرزده از واحدهاي مختلف اين شركت در جريان بهبود خدمات رساني به همكاران و شهروندان محترم قرار گرفته و بر اولويت تكريم ارباب رجوع تاكيد كرد.
وي اظهار داشت: در جلسه ستاد مبازره با كرونا واقع در استانداري به دستگاههاي اجرايي استان ابلاغ و تاكيد شد؛ عدم اجراي مصوبه هاي ستاد كرونا استان پيگرد قضايي دارد و هر مديري سهل انگاري كند حتما با ايشان برخورد قضايي مي شود، سلامت مردم مهم است و رعايت نكردن اين موضوع جرم تلقي مي شود .
بهنام بيات مديرعامل برق استان در خصوص اقدامات انجام شده مقابله با كرونا گفت: اقدامات خوبي در اين خصوص انجام شده از جمله ارايه ماسك به ارباب رجوع در بدو ورود والزام بر استفاده از ماسك و نيزسنج تب ودماي بدن آنها با دستگاه هاي اندازه گيري ونيزدر اختيار قرار دادن ماسك به همكاران، با رعايت دستور العمل هاي بهداشتي ، فاصله گذاري اجتماعي رعايت شده و جلسات از طريق ويدئو كنفرانس انجام مي شود.
وي تصريح كرد: در اقدامي خداپسندانه، پرسنل خدوم اين شركت بصورت جهادي اقدام به توليد ماسك و دستكش كر دند كه به ميزان كافي ماسك و دستكش در اختيار همكاران قرار داده مي شود.
كاركنان توزيع برق البرز در عزمی جهادی اقدام به توليد ماسك و دستكش كردند
برچسب ها
قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان بهدلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل
سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینهسازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تابآوری، امنیت و تداوم خدماترسانی به مردم دانست.
پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمانهای اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.
معارفه سرپرست جدید ادارهكل روابط عمومی وزارت نفت
سکان نیوز؛ آیین معارفه سامان قدوسی؛ سرپرست ادارهکل روابط عمومی وزارت نفت و تکریم مجید بوجارزاده؛ مدیرکل پیشین روابط عمومی وزارت نفت، با حضور وزیر نفت در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.












































