به گزارش سکان نیوز/ سیدمحمد محمدی تاکامی اظهار کرد: شرکتهای مزبور پس از دریافت و جمع آوری زباله باید نسبت به بیخطر سازی آن اقدام کرده و پس از آن تحویل مراکز دفن شهرداریها کنند.
وی تصریح کرد: براساس قانون پسماند دفن و امحای زبالههای بیمارستانی بر عهده وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است اما شهرداریها نیز با ورود به این مقوله اقدام به امحا و انتقال به مراکز دفن اقدام میکنند.
مدیرکل دفتر شهری و امور شوراها استانداری مازندران خاطرنشان کرد: تمامی بیمارستانهای استان مازندران مجهز به دستگاه زباله سوز میباشند و با توجه به اینکه ضدعفونی کردن زبالههای مطب و کلینیکها بر عهده سازمان نظام پزشکی است، ۴ شرکت خصوصی پیرامون امحای زباله در شهرهای تنکابن، آمل، قائمشهر و بهشهر فعالیت دارند.
محمدی تاکامی ادامه داد: این شرکتها مستقر هستند و در ازای دریافت مبلغی از مطبها و کلینیکها زبالهها را ضدعفونی و به مراکز دفن منتقل انتقال میدهند.
وی در پایان یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی نسبت به نحوه امحا و ضدعفونی کردن زبالههای بیمارستانی توسط شرکتهای مزبور نظارت لازم را اعمال میکند تا به بهترین نحو ممکن عملیات انجام شود.