فعالیت بیش از ۲ هزار واحد دامداری در شهرستان جویبار
فعالیت بیش از ۲ هزار واحد دامداری در شهرستان جویبار
سکان،سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان جویبار از فعالیت ۲ هزارو ۵۰۰ واحد دامداری صنعتی ، نیمه صنعتی و سنتی در شهرستان جویبار خبر داد، گفت: ۴ هزار تن شیر ویک هزارو ۱۲۰ تن گوشت قرمز در سطح شهرستان جویبار تولید شده است .

به گزارش سکان نیوز،‌عبدالله رحیمی در جلسه شورای حفاظت منابع آب و کشاورزی در سالن جلسات فرمانداری با اعلام اینکه ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان فعالیت دارند، افزود: در بحث تنظیم بازار، ۸ تن گوشت منجمد و ۱۰۸ تن شکر نیز توزیع شده است .
وی از فعالیت ۱۵ واحد سورتینگ مرکبات ، ۱۳ واحد سورتینگ برنج و ۳۸ واحد شالیکوبی در جویبار خبر دادو افزود: سطح زیر کشت اراضی شالیزاری شهرستان ۱۲ هزارو ۵۰۰ هکتار بوده و پیش بینی برداشت شلتوک از این اراضی حدود ۷۳ هزار تن بوده است .
رحیمی بیان کرد: سال گذشته ۱۵۵ هزارتن تولید مرکبات شهرستان بوده است .
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به اینکه ۴۰۰ تن گوشت مرغ گرم از طریق مباشرین در سطح شهرستان توزیع شده است، خاطر نشان کرد: همچنین در سال گذشته از ۸هزارو ۲۰۱ کندو ۹۰ تن عسل تولید شده است .
رحیمی در پایان خواستار تخصیص اعتبار مناسب برای راه اندازی مرکز نیمه کاره خدمات لاریم شهرستان جویبار شد.