ضرورت جلوگیری از ترویج بی‌رویه روایات طبی غیر معتبر برای درمان
ضرورت جلوگیری از ترویج بی‌رویه روایات طبی غیر معتبر برای درمان
بابل- سکان نیوز/ ترویج بی رویه روایات طبی غيرمعتبر به عنوان روش درمانی، آسیب های جدی بر پيكره بهداشت و درمان وارد کرده است.

به گزارش سکان نیوز، دکتر جلالی از آسیب های جدی و پیامدهای ناگوار در باورها و اعتماد مردم در ترویج بی رویه روایات طبی نامعتبر به عنوان روش درمانی خبر داد.
دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل درسومین همایش ملی شفای پایدار که بصورت مجازی در كشور برگزار شد، اظهار داشت: رابطه بین ایمان و سلامتی پایه تجربی رو به تزايدى دارد و هم بستگی های مثبت فراوانی بین عوامل روحى روانى و سلامت جسمانی پیدا شده است، وحتى بسیاری از محققان غیر دینی به این رابطه ها رسیده اند.
وی ادامه داد: تأمین کنندگان سلامت مردم باید نسبت به دغدغه های دینی و معنوی مردم به جد حساس باشند و از این معنویات در درمان بیماریها بخوبى استفاده نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه متاسفانه امروزه ترویج بی رویه روایات طبی نامعتبر به عنوان روش درمانی، آسیب های جدی هم بر پيكره سلامت و هم برپيكره دین وارد ساخته و باعث نگرانی های بسیاری برای حدیث شناسان و دین پژوهان ایجاد کرده است، اذعان داشت: متاسفانه امروزه کسانی از باورهای دینی و اعتقادی مردم سوء استفاده کرده و با ورود به عرصه آموزش و درمان تصورات غلط ومشوش خویش را به عنوان طب اسلامی به مشتاقان علاقمند به دین القاء می کنند.
دکتر جلالی ادامه داد: اینها تنها مجرى روایات بدون تحقيق و بدون رعایت ضوابط فهم استنباط درست و مبانی فقه الحدیثی و رجالی بوده و متاسفانه موجب پیامدهای ناگواردر باورهاى دينى و اعتماد مردم شده اند.
وی خاطر نشان کرد: بلا شک روایات معتبر بسیاری در حوزه های سلامت و بهداشت از بزرگان دینی به یادگار مانده که شایسته است حدیث پژوهان و دانشمندان دینی با رعایت ضوابط و اصول درست، آنها را به جامعه علمی تقدیم کنند تا مورد تحقیق میدانی و تجربه قرار گرفته و سپس مورد استفاده مردم قرار گيرند.