حمیدرضا محمدحسینی اظهار داشت: سرمایهگذاری در ایجاد پایانههای سُورتینگ محصولات کشاورزی را میتوان عامل مهمی در جهت توسعه تعاملات با بازارهای هدف قلمداد کرد.
وی افزود: ایجاد مشوقهایی از سوی وزارتخانههای مربوطه و همچنین کاهش فرآیندهای اداری میتواند ضمن تسریع در ارسال کالاها در جهت تعمیم و شناسایی بازارهای هدف فرصتهای جدیدی را فراروی تجار و بازرگانان قرار دهد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر به اقدامات توسعهای صورتگرفته در بنادر شرق استان اشاره کرد و گفت: در حوزههای لجستیکی با الحاق 3 پست اسکله جدید و اصلاح ساختاری انبارهای دپوی کالا ظرفیت بندر باهنر افزایش مطلوبی یافته است.
وی تصریح کرد: تحقق عواملی نظیر اجرای سیستم مدیریت ترافیک دریایی (vts) که کاهش زمان انتظار کشتیها از 6 ساعت به 2 ساعت را در بر داشت و همچنین تأمین نیروی انسانی ماهر در این حوزه توانستهایم رتبه نخست از حیث صادرات کالاهای یخچالی را بین بنادر کشور کسب کنیم.
براساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنادر هرمزگان، محمدحسینی با بیان اینکه با اصلاح و توسعه خدمات بندری هماکنون 90 درصد میوه و ترهبار توسط شناورهای فلزی و لندینگ کرافت و با استفاده از کانتینرهای یخچالی صادر میشود گفت: این اقدام چالشهایی را که سالهای گذشته در ارتباط با صادرات میوه و ترهبار با ماندگاری کم پیشِرو بود و سلامت محصولات را از بعد بهداشتی تهدید میکرد برطرف کرده است.