زمزمه‌های گرانی نان دوباره جان گرفت/ چه کسانی باعث گرانی جو شدند؟
زمزمه‌های گرانی نان دوباره جان گرفت/ چه کسانی باعث گرانی جو شدند؟
سکان نیوز؛ در شرایطی که اختلاف دولت و بخش خصوصی برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم بالا گرفته است کشاورزان برای انتخاب الگوی کشت خود دچار ابهام شده‌اند و همچنان نمی‌دانند چه نوع کشتی را انتخاب کنند که برای آنها سودآوری داشته باشد.
چندمین جلسه کمیسیون تخصصی گندم، اعضای دولتی و بخش خصوصی بود که باز بدون نتیجه پایان یافت؛ به طوری که کشاورزان نرخ پیشنهادی دولت را که برای هرکیلوگرم  ۳۲ هزار تومان اعلام شد را نپذیرفته و با آن مخالفت کردند چرا که براین باور هستند که هزینه‌های تولید مانند کود، بذر، آب و نیروی کار قیمت تمام شده گندم را بالاتر از این رقم می کند و  برای کشاورز سود ندارد تا با این نرخ گندم را بفروشد.
اسمعیل اسفندیاری پور، مجری سابق طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تبعات تاخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم گفت: دولت به عنوان خریدار گندم تلاش دارد تا کشاورز را با نرخ مورد نظر خود برای خرید گندم قانع کند؛ درحالیکه کشاورز به دلیل افزایش قیمت کود ، نهاده کشاورزی و دست و پنجه نرم کردن با تورم، صرفه اقتصادی ندارد تا با قیمتی که موردنظر دولت است گندم را به فروش برساند.