به گزارش سکان نیوز روزنامه توکیو روز چهارشنبه در مطلبی نوشت: چین و ایران که با ایالات متحده درگیر هستند در قالب این برنامه، فواصل اقتصادی و نظامی خود را کاهش می دهند و اگر محتوای این برنامه که می توان آن را «توافق ضد آمریکایی» نامید به واقعیت تبدیل شود این امکان وجود دارد که روابط بین دو کشور و ایالات متحده بیشتر خراب شود.
این گزارش با اشاره به اینکه چین در قالب این برنامه حدود ۴۰۰ میلیارد میلیارد دلار در زمینه های مختلف از جمله بنادر، راه آهن و سیستم های ارتباطی سیار نسل پنجم (۵G) طی ۲۵ سال آینده در ایران هزینه خواهد کرد، نوشته است: همکاری های دو کشور همچنین شامل آموزش نظامی مشترک، توسعه مشترک اسلحه و به اشتراک گذاری اطلاعات است.
روزنامه توکیو با بیان اینکه ایالات متحده تحریم هایی مانند ممنوعیت صادرات نفتی علیه ایران اعمال کرده است نوشت: اگر چین واردات نفت از ایران را از سر بگیرد تنش ها میان آمریکا و چین افزایش خواهد یافت.
گزارش با یاداوری اینکه این توافق نامه برای اولین بار هنگام سفر «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین از ایران در سال ۲۰۱۶ میلادی مطرح شد نوشت: ایران همچنین یک پایگاه مهم برای طرح «یک کمربند یک جاده» است و اگر این برنامه به نتیجه برسد یک دستاورد دیپلماتیک عالی برای دو کشور خواهد بود.
در همین حال یک کارشناس حوزه چین در خاورمیانه به این روزنامه گفته است: اکنون روابط ایالات متحده آمریکا و چین نسبت به قبل بسیار بدتر شده است و چین دیگر نگران آسیب دیدن روبطش با ایالات متحده نیست.
توکیو در ادامه با اشاره به واکنش های مثبت و منفی در داخل و خارج از ایران به این برنامه نوشته است با این حال اجرایی شدن این برنامه چون نیاز به تصویب مجلس دارد کار مشکلی است.
روزنامه ژاپنی: چین با نزدیک شدن به ایران از آمریکا دور می شود
برچسب ها
فعالیت اتحادیه سراسری تعاونیهای دهیاریهای كشور در تهران کلید خورد
سکان نیوز؛ اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی دهیاریهای کشور، به مناسبت هفته تعاون و با حضور علی قربانی، معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، در تهران به طور رسمی افتتاح شد.
طرح تحول مناطق آزاد توسط دبیرخانه شورایعالی تدوین شده است
سکان نیوز؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی، در همایش ملی توانمندیها و فرصتهای سرمایهگذاری مناطق آزاد و تجاری ایران، مناطق آزاد را کلید توسعه اقتصادی کشور دانست و با اشاره به تجربه موفق چین، از طرح تحول مناطق آزاد برای دستیابی به رشد پایدار بدون تورمهای افسارگسیخته خبر داد.
فعالسازی اسنپبک مساوی فروپاشی اقتصادی ایران نیست/ توافق جدید، راهحل خروج از بنبست
سکان نیوز؛ بنیانگذار و مدیرعامل «بنیاد بورس و بازار» در گفتوگو با ایرنا با اشاره به اینکه اروپاییها میدانند خواستههایشان، حتی اگر منطقی به نظر برسند، عملی نیستند، افزود: «آنها میدانند بسیار بعید است که ایران بتواند در مهلت تعیینشده با ایالات متحده وارد مذاکرات مستقیم شود.»
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.