جزئیات مصوبات امروز شورای پول و اعتبار برای وام‌گیرندگان - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 8 June , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 1943
  • 14 اسفند 1398 - 9:24
  • 0 دیدگاه
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد

جزئیات مصوبات امروز شورای پول و اعتبار برای وام‌گیرندگان

جزئیات مصوبات امروز شورای پول و اعتبار برای وام‌گیرندگان
جزئیات مصوبات امروز شورای پول و اعتبار برای وام‌گیرندگان
رئیس کل بانک مرکزی با تشریح مصوبات امروز(۱۳اسفند۹۸) شورای پول و اعتبار گفت: بر اساس مصوبه این شورا، اقساط تسهیلات صاحبان کسب و کارها و وام قرض‌الحسنه اشخاص به انتهای دوره اقساط منتقل می شود.

به گزارش سکان نیوز ، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکز در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: رئیس کل بانک مرکزی با تشریح مصوبات امروز (۱۳ اسفند ۹۸) شورای پول و اعتبار گفت: بر اساس مصوبه این شورا، اقساط تسهیلات صاحبان کسب و کارها و وام قرض‌الحسنه اشخاص به انتهای دوره اقساط منتقل می‌شود.

وی افزود: در جلسه عصر امروز ۱۳ اسفند ۹۸ شورای پول و اعتبار، تصمیمات مهمی برای حمایت از صاحبان کسب و کارها خصوصاً فعالیت‌ها و حرف خرد که به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا، دچار مشکلات مالی شده و مصادیق آن توسط دولت تعیین می‌شود (نظیر هتل‌ها، رستوران‌ها و بخشی از حمل و نقل) اتخاذ کرد.

به گفته همتی، اقساط تسهیلات این کسب و کارها و نیز اقساط تسهیلات قرض الحسنه کلیه اشخاص، طی ماههای اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ بدون وضع هرگونه جریمه یا کارمزد به زبان انتهای اقساط آنها منتقل می‌شود.

وی اظهار داشت: تمامی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظف هستند بر اساس مصادیق اعلامی دولت و درخواست مشتری، مساعدت لازم را به عمل آورند.

همتی ادامه داد: بالطبع بانک مرکزی نیز در کنار مدیران بانک‌ها خواهد بود و در صورت نیاز به حمایت مالی، پشتیبانی لازم را از آنها به عمل خواهد آورد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس 17 خرداد 1404

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس

سکان نیوز؛ دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.

عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟ 17 خرداد 1404

عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟

سکان نیوز؛ چراغ سبز بورس برای عرضه خودرو در بازار سرمایه بار دیگر به گمانه زنی ها درباره میزان موفقیت این شیوه، آن هم در شرایطی که خودرو دیگر یک کالای مصرفی نیست، دامن زده چرا که صنعت خودرو در ۱۲ سال اخیر بیش از نوع عرضه، از قیمت گذاری دستوری آسیب دیده است.

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد 14 خرداد 1404

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد

سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.