ثبت نام دانشجویان دختر متقاضی عتبات دانشگاهی امکانپذیر شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 14 December , 2025
گروه : اجتماعی
پ
  • شناسه : 1264
  • 30 بهمن 1398 - 10:04
  • 0 دیدگاه
رئیس ستاد عتبات دانشگاهیان:

ثبت نام دانشجویان دختر متقاضی عتبات دانشگاهی امکانپذیر شد

ثبت نام دانشجویان دختر متقاضی عتبات دانشگاهی امکانپذیر شد
ثبت نام دانشجویان دختر متقاضی عتبات دانشگاهی امکانپذیر شد
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دختران دانشجوی متقاضی عتبات دانشگاهی از امروز می توانند با مراجعه به سایت لبیک نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

به گزارش سکان نیوز به نقل از ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور، گفت: ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از ۲۷ بهمن ماه در سایت لبیک آغاز شده و تا ۳ اسفندماه ادامه خواهد داشت و دانشگاهیان گرامی در این مدت می توانند ثبت نام اولیه را انجام دهند.

وی گفت: این دوره با توجه به محدودیت زمانی و شرایط موجود، تمرکز روی ثبت نام اساتید، متاهلین و کارکنان دانشگاه ها بود، اما با توجه به درخواست های مکرر و مراجعات متعدد که از سوی دانشجویان دختر داشتیم، تلاش هایی در خصوص ثبت نام و اعزام این قشر گرانقدر دانشگاهی نیز انجام گرفت.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان تصریح کرد:با توجه به کوتاه بودن زمان اعزام در این دوره، دانشجویان دختر نیز به صورت محدود امکان ثبت نام و تشرف را پیدا کردند و تعدادی کاروان نیز به دختران دانشجو اختصاص یافت.

وی افزود:دختران دانشجوی متقاضی ثبت نام عتبات دانشگاهیان از امروز می توانند با مراجعه به سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

حجت الاسلام مطهری پور گفت: در چند روز آغاز ثبت نام که امکان ثبت نام دختران دانشجو فراهم نبود، پیام ها و تماس های زیادی از دختران دانشجو در شبکه های اجتماعی لبیک داشتیم که نشان از ارادت ایشان به سید و سالار شهیدان بود قطعا این میزان از شور و اشتیاق قشر دانشگاهی کشور برای زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، قابل تحسین و ستایش است.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیده بان کارگر آمد 14 آذر 1404

دیده بان کارگر آمد

سکان نیوز: هفته نامه سراسری دیده بان کارگر با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جمع رسانه های کشور اضافه شد.

شورای همکاری خلیج فارس ادعاها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد 13 آذر 1404

شورای همکاری خلیج فارس ادعاها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد

سکان نیوز؛ شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی نشست خود ادعاهایی را علیه جمهوری اسلامی ایران از جمله در رابطه با جزایر سه‌گانه ایرانی مطرح کرد.

درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین برای ارتقای معیشت مردم هزینه خواهد شد 11 آذر 1404

درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین برای ارتقای معیشت مردم هزینه خواهد شد

سکان نیوز؛ دولت درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین را به صورت کامل برای ارتقای معیشت مردم هزینه خواهد کرد لذا آنچه از افزایش قیمت بنزین، یعنی ۵۰۰۰ تومان حاصل می‌شود، تماماً برای معیشت مردم هزینه می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.