احمد برزگر در خصوص این اختراع گفت: با توجه به وضعیت شبکه برق در استان و نیاز مبرم به تجهیزات نگهدارنده پایه ها و ازطرفی محدودیت در تامین جرثقیل و تجهیزات نگهدارنده، این طرح در دستور کار همکاران اداره طراحی و نظارت قرار گرفت.
معاونت برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان با اعلام اینکه طراحی و اجرای این طرح نزدیک به دو میلیون تومان هزینه داشته است، افزود:این چهارپایه نگهدارنده به منظور کار برروی پایه های فرسوده جهت ایمن سازی پایه ها در فرآیند مقاوم سازی شبکه و یا مواردی که نیاز به افزایش ضریب اطمینان پایه ها دارد مورد استفاده قرار می گیرد.
وی همچنین در خصوص فواید این طرح گفت: این اختراع موجب کاهش هزینه مقاوم سازی شبکه، افزایش ضریب اطمینان کار برروی شبکه فرسوده، افزایش مقاوم سازی شبکه و از همه مهمتر کاهش مخاطرات ناشی از فرسودگی شبکه و افزایش سطح ایمنی نیروهای اجرایی می گردد.
مهندس برزگر ضمن تشکر و تقدیر از مهندس محسن زاده و کلیه همکاران اداره طراحی و نظارت، ایمنی وکمیسیون فنی شرکت که در طراحی و اجرای این پروژه همکاری داشتند، افزود: طراحی و اجرای این طرح حدود سه ماه به طول انجامیده و برنامه ریزی برای ثبت اختراع آن در حال انجام است.
وی همچنین تاکید کرد که این پروژه برای اولین بار در شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی انجام شده و هیچ گونه مشابه داخلی برای آن وجود ندارد.
گفتنی است طرح فوق از طرف محمد شیبانی رئیس کمیته مدیریت دانش حوزه مهندسی شرکت توانیر نیز مورد تقدیر قرار گرفته است.
در این لوح خطاب به مهندس دادگر مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان آمده است:
ایجاد فضای مناسب جهت ارائه درس آموخته ها، تجارب و دانش های تولید شده در شرکت های توزیع و دسترسی سایر شرکت ها به آن، همیشه یکی از دغدغه های صنعت برق بوده است و لذا حرکت بزرگ ایجاد شده در راستای ارائه دانش ها در حوزه مهندسی توزیع می تواند دستاوردهای عظیمی را برای مجموعه صنعت برق به ارمغان آورد.
بدینوسیله از ارائه دانش ارزنده با عنوان ” طراحی، ساخت و اجرای چهارپایه نگهدارنده به منظور کار برروی پایه های فرسوده” توسط آقای محمدرضا محسن زاده به نمایندگی از آن شرکت محترم کمال تشکر را دارم.