تفکر انقلابی و مدیریتی جهادی در تامین اجتماعی مازندران
تفکر انقلابی و مدیریتی جهادی در تامین اجتماعی مازندران
سکان نیوز؛ بسیاری از اندیشمندان توسعه، مدیریت را مهم‌ترین رکن پیشرفت جوامع می‌دانند، مدیریت جهادی به‌عنوان سبکی برخاسته از تفکر دینی واجتماعی ما، پیشینه‌ای به درازای انقلاب اسلامی دارد.

به گزارش سکان، در دهه چهارم انقلاب اسلامي مديريت جهادي يكي از ضرورت هاي انقلاب اسلامي است و تاكيد رهبر معظم انقلاب اسلامي بر اجراي مديريت جهادي بعنوان اصلي ترين راهبرد اقتصاد مقاومتي بر مبناي استدلال عقلي و نگاه ژرف به گذشته انقلاب و حوادث پيرامون آن است.

مدیریت جهادی به‌عنوان سبک مدیریتی بومی موفق در عرصه‌های مختلف سیاسی، دفاعی، فرهنگی و سازندگی گام اول انقلاب اسلامی، اگر تبدیل به الگوی قابل تکثیر شود، می‌تواند در گام دوم انقلاب بسیار راهگشا باشد.

مدیریت جهادی یکی از مهمترین دستاوردهای نرم افزاری انقلاب اسلامی است، این مدیریت در انقلاب متولد شد، اما در دفاع مقدس پرورش پیدا کرد وتبدیل به یک درخت تناور گردید و امروز از طریق مستندسازی در حال تبیین است.

یکی از بهترین تجربه‌های موفق در زمینه مدیریت جهادی در اداره کل تامین اجتماعی مازندران می باشد، سیدعلی اصغر محمودی یکی از مدیرانی که با تفکر انقلابی و مدیریت جهادی در این اداره کل منشاء خدمات بسیاری برای جامعه کارگری استان مازندران شده است.

این مدیر انقلابی که خود از یادگاران هشت سال دفاع مقدس می باشد با روحیه جهادی توانست با دفاع از حق کارگران عملکرد مثبتی در این اداره کل داشته باشد.

رویکردهای خوبی در دوره مدیریتی محمودی در تامین اجتماعی مازندران آغاز شده است و یکی از مصادیق مدیریت جهادی عملیاتی سازی امور است، یعنی عینیت بخشی به امور بجای بایگانی کردن آنها است.

اميد است كه بفرموده مقام معظم رهبري در سايه تدابير مديريت جهادي به بركت انقلاب اسلامي، نظام اسلامي، دولت اسلامي، كشور اسلامي و تمدن اسلامي را شاهد باشيم، آن وقت فرهنگ اسلامي ، فضاي عمومي بشريت را فرا خواهد گرفت و همه اينها فقط با مراقبت و تقواي الهي عملي فردي و اجتماعي قابل اجراست.