تعویق ۲ ماهه اعزام مشمولان سربازی - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 5 August , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 1756
  • 12 اسفند 1398 - 10:39
  • 0 دیدگاه
در پی شیوع بیماری کرونا

تعویق ۲ ماهه اعزام مشمولان سربازی

تعویق ۲ ماهه اعزام مشمولان سربازی
تعویق ۲ ماهه اعزام مشمولان سربازی
معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اعزام مشمولان سربازی تا ۲ ماه به تعویق افتاده است.

به گزارش سکان نیوز، سردار حسن عراقی‌زاده معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح و سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح گفت: اعزام مشمولان سربازی تا دو ماه به تعویق افتاده و ابلاغ شده است تا تمام دوره‌های آموزشی سربازان به مدت حداقل دو ماه متوقف شود؛ یعنی مشمولان خدمت سربازی که قرار بود در روزهای آینده برای گذراندن دوره‌های آموزشی به پادگان‌های مربوطه اعزام شوند، اعزام آن‌ها تا اول اردیبهشت سال ۹۹ به تعویق افتاده است؛ اما آن‌هایی که چند روزی بیشتر به اتمام دوره‌های آموزشی آن‌ها باقی نمانده، تا اتمام دوره آموزشی البته با رعایت تمام نکات بهداشتی، در پادگان‌ها باقی می‌مانند.

سردار عراقی‌زاده اظهار کرد: یگان‌هایی هم که باید در محل مأموریت خود حضور داشته باشند، حضور آن‌ها در محل‌های خدمت ادامه خواهد داشت؛ چون برقراری امنیت کشور تعطیل‌بردار نیست.

وی افزود: همچنین بخشی از دانشگاه‌های نیروهای مسلح نیز هفته گذشته تعطیل شدند و بخش دیگری که هنوز تعطیل نشده‌اند، درباره وضعیت آن‌ها طی روزهای آینده در قرارگاه مقابله با ویروس کرونا ستاد کل نیروهای مسلح تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح تصریح کرد: به رده‌های تابعه نیروهای مسلح ابلاغ شده است تا افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، مثل جانبازان شیمیایی و بیماران قلبی و عروقی که در نیروهای مسلح حضور دارند، از حضور در محل کار خودداری کنند و به مرخصی بروند؛ البته این مرخصی جز مرخصی‌های استحقاقی سالیانه آن‌ها منظور نمی‌شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

اجرای ناقص مصوبه سران قوا/ اعتبار ۶۰همتی در بودجه ۱۴۰۴ بلاتکلیف ماند 13 مرداد 1404

اجرای ناقص مصوبه سران قوا/ اعتبار ۶۰همتی در بودجه ۱۴۰۴ بلاتکلیف ماند

سکان نیوز؛ تصمیم نهایی در خصوص مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی در جلسه سران قوا با رعایت سهم شهرداری‌ها اتخاذ شده بود، حالا این کاهش نرخ از ۹ به یک درصد وضعیت تأمین اعتبارات شهرداریها را بلاتکلیف نگه داشته است.

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟ 10 مرداد 1404

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟

سکان نیوز: با حذف چهارصفر، شکل ظاهری پول، روند حسابداری و شاید، نگاه روانی جامعه به ارزش پول تغییر می کند هرچند برخی این کار را مقدمه اصلاحات گسترده تر و تغییر نگاه جهانی به پول ما می بینند.

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد 02 مرداد 1404

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد

سکان نیوز:معاون فنی و عملیات بیمه‌ای صندوق بازنشستگی فولاد، با اعلام این خبر گفت: احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در چارچوب قوانین و ضوابط آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی صادر شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.