تصمیم جدید مجلس برای یارانه بگیران/ادغام یارانه ها منتفی شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 5 August , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 1696
  • 11 اسفند 1398 - 14:11
  • 0 دیدگاه
میرزایی خبر داد؛

تصمیم جدید مجلس برای یارانه بگیران/ادغام یارانه ها منتفی شد

تصمیم جدید مجلس برای یارانه بگیران/ادغام یارانه ها منتفی شد
تصمیم جدید مجلس برای یارانه بگیران/ادغام یارانه ها منتفی شد
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی از پرداخت کمک معیشت به ۶۰ میلیون نفر خبر داد و گفت: بر اساس تصمیم امروز مجلس، یارانه حمایتی دولت با کمک معیشت ادغام نمی شود.

حسین میرزایی سکان نیوز، در خصوص مرحله چهارم یارانه حمایت معیشتی، افزود: ۸۹۵ هزار و ۳۹۹ نفر که شامل ۳۸۶ هزار و ۱۴۹ خانوار می‌شود، چهار مرحله حمایت معیشتی را یکجا دریافت کردند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی ادامه داد: در مجموع ۱۸ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۶۷۳ خانوار به جز خانواده‌های نظامیان کمک معیشت را دریافت کردند.

میرزایی با اشاره به اینکه افرادی که تاکنون به عدم دریافت کمک معیشت اعتراض داشتند و مشمول شدند ۴ میلیون و ۳۳۵ هزار نفر می‌شوند، گفت: تمام این افراد که از مرحله اول تاکنون کمک معیشت را دریافت نکرده بودند شب گذشته چهار مرحله را دریافت کردند.

وی گفت: در مجموع بیش از ۶۰ میلیون نفر کمک معیشت می‌گیرند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی در خصوص تصمیمی که امروز در کمیسیون تلفیق گرفته شد، گفت: در این کمیسیون قرار شد ۷۸ میلیون نفر یارانه حمایتی ۴۵ هزار تومانی را دریافت کنند و ۶۰ میلیون نفر نیز یارانه حمایت معیشتی بگیرند.

میرزایی افزود: بحث ادغام یارانه حمایتی و معیشتی با تصمیم امروز کمیسیون تلفیق منتفی شد و قرار بر این شد وزارت رفاه همین روند را ادامه دهد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

اجرای ناقص مصوبه سران قوا/ اعتبار ۶۰همتی در بودجه ۱۴۰۴ بلاتکلیف ماند 13 مرداد 1404

اجرای ناقص مصوبه سران قوا/ اعتبار ۶۰همتی در بودجه ۱۴۰۴ بلاتکلیف ماند

سکان نیوز؛ تصمیم نهایی در خصوص مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی در جلسه سران قوا با رعایت سهم شهرداری‌ها اتخاذ شده بود، حالا این کاهش نرخ از ۹ به یک درصد وضعیت تأمین اعتبارات شهرداریها را بلاتکلیف نگه داشته است.

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟ 10 مرداد 1404

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟

سکان نیوز: با حذف چهارصفر، شکل ظاهری پول، روند حسابداری و شاید، نگاه روانی جامعه به ارزش پول تغییر می کند هرچند برخی این کار را مقدمه اصلاحات گسترده تر و تغییر نگاه جهانی به پول ما می بینند.

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد 02 مرداد 1404

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد

سکان نیوز:معاون فنی و عملیات بیمه‌ای صندوق بازنشستگی فولاد، با اعلام این خبر گفت: احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در چارچوب قوانین و ضوابط آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی صادر شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.