بهبوددهنده‌های طبیعی موجب افزایش ماندگاری نان‌ها خواهند شد
بهبوددهنده‌های طبیعی موجب افزایش ماندگاری نان‌ها خواهند شد
سکان نیوز:محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی سبوس‌های غلات با کاربرد در کارخانجات تولید نان‌های حجیم و نیمه حجیم و ماکارونی تولید کردند.

به گزارش سکان نیوز/سیدهادی رضوی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان فعال در صنعت غذایی با بیان اینکه سبوس غلات علاوه بر منابع فیبری، حاوی پروتئین‌های های با کیفیت بالای تغذیه‌ای (آلبومین و گلوبولین) و آنتی اکسیدان‌ها هستند، گفت: با توجه به این‌که مصرف سبوس خام غلات برای مصرف انسانی ممنوع است و خطراتی برای سلامتی دارد، طی مطالعاتی توانستیم با تخمیر سبوس غلات، علاوه بر کاهش اسید “فیتیک” این سبوس‌ها، ویژگی‌های کیفی فرآورده‌های نانوایی مانند حجم مخصوص و بافت فرآورده ها را بهبود بخشیم.

وی محور فعالیت‌های این شرکت را تولید و فروش محصولات صد در صد طبیعی برای بهبود کیفیت، طعم و ارزش تغذیه‌ای محصولات آردی دانست و ادامه داد: این محصولات در کارخانجات تولید کننده انواع نان‌های حجیم، نیمه حجیم و مسطح، ماکارونی، محصولات آردی شیرین مانند اشترودل، کیک، کلوچه، بیسکوییت، و نان‌های صنعتی و سنتی کاربرد دارند.

رضوی با بیان اینکه سبوس‌های تولید شده بهبود دهنده طبیعی استفاده می‌شود، خاطر نشان کرد:محصولات ما شامل انواع خمیر ترش‌های لاکتیکی گندم، جو، جوی دوسر و همچنین انواع محصولات سبوس تخمیری و جنین گندم تخمیری می‌شود.

به گفته وی، استفاده از این بهبود دهنده‌ها موجب ماندگاری نان‌ها خواهد شد.

  • نویسنده : نجفی