اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 6 September , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1808
  • 13 اسفند 1398 - 10:18
  • 0 دیدگاه
رئیس سازمان صمت مازندران:

اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد

اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد
اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد
رئیس سازمان صمت مازندران، هرگونه کمبود کالا را در استان رد کرد و گفت: اقلام اساسی به وفور در بازار استان وجود دارد.

به گزارش  سکان نیوز، حسینقلی قوانلو پیش ازظهر سه شنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه اقلام اساسی مورد نیاز خانوار به وفور در سطح فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی در سراسر استان وجود دارد، افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال وضعیت موجودی کالاهای اساسی در انبارها و فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی در سطح استان در سطح بسیار مطلوب‌تری نسبت به سال‌های گذشته می‌باشد.

وی با تکذیب هر گونه کمبود کالا در سطح استان گفت: در راستای تنظیم بازار گوشت منجمد گوساله، شکر، مرغ در سطح فروشگاه‌های بزرگ و دیگر فروشگاه‌های منتخب توزیع شده ومردم به راحتی می‌توانند آنها را تهیه کنند.

قوانلو در ادامه به توزیع میوه‌های سیب و پرتقال تنظیم بازاری در سطح استان اشاره وافزود: براساس برنامه ریزی های به عمل آمده مقرر شد در ایام پایانی سال این میوه‌ها در سطح بازار استان عرضه شود.

وی تصریح کرد: با اطمینان خاطر به هم استانی‌های عزیز عرض می‌کنم هیچ کمبود کالایی در حوزه سبد خانوار وجود نداشته و همه کالاها در سطح بسیار خوبی هم در سطح عرضه و هم در انبارها موجود می‌باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از رصد لحظه‌ای بازار توسط بازرسان این سازمان خبر داد و اعلام داشت: متأسفانه برخی از افراد در روزهای اخیر در فضای مجازی دست به انتشار شایعه مبنی بر کمبود کالا می‌زنند که بیشتر می‌خواهند فضای نگرانی در جامعه را به وجود آورند در حالی که مردم عزیز ما خود شاهدند هم اکنون سطح موجودی کالاها واقعاً در واحدهای صنفی و فروشگاه‌ها در ایده آل ترین حالت قرار دارد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

 نقدی بر نگاه عمرانی‌محور به توسعه استان مازندران 14 شهریور 1404

 نقدی بر نگاه عمرانی‌محور به توسعه استان مازندران

سکان نیوز: اگرچه اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی بخشی از فرآیند توسعه است، اما تقلیل مفهوم "توسعه" به صرفاً ساخت و ساز، اشتباهی راهبردی است که در بلندمدت می‌تواند به زیان استان تمام شود.

تریبون مردم نور و محمودآباد در مجلس همچنان روشن/آقای رئیس جمهور، چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟! 13 شهریور 1404

تریبون مردم نور و محمودآباد در مجلس همچنان روشن/آقای رئیس جمهور، چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟!

سکان نیوز؛ نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با تذکر به عملکرد ضعیف چند وزیر دولت گفت:آقای رئیس جمهور؛ اطمینان دارم!تا زمانی که تکنوکرات‌های بی‌خاصیت و غرب باور که اعتقادی به گزاره‌های ارزشی نظام ندارند؛ در گردونه اقتصاد بوده و بر گرده اقتصاد ما سوارند؛ هیچ اتفاقی نمی‌افتد. چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟!

ضرورت حمایت همه مسئولان استان از شهرداری کلان شهر ساری 10 شهریور 1404

ضرورت حمایت همه مسئولان استان از شهرداری کلان شهر ساری

سکان نیوز: شهر ساری به عنوان مرکز مازندران باید مشکلات و چالش های آن نیز به کمک و حمایت همه مسئولان مازندران حل شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.