حمید نجف در ارزیابی مواضع اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر با دو دیدگاه و نگرش یکی مربوط به جناب آقای جلیلی که تداوم سیاستهای دولت سیزدهم است و دیگر آقای پزشکیان که معتقد به ایجاد تغییر است، روبه رو هستیم. در سه سال گذشته تورم بالای ۴۰ درصد را داشتیم و مشکلات عدیدهای به لحاظ مسکن، اجارهبها و حقوق و دستمزد وجود داشت.البته جامعه کارگری و بازنشستگان از این مساله تحت تاثیر قرار گرفتند ولی نقاط قوتی هم وجود داشت از جمله اینکه دستمزد مشمولان قانون کار و کارگران در همان سال اول فعالیت دولت سیزدهم بهبود یافت.
وی افزود: دستمزد کارگران در آن سال ۵۷ درصد و بیش از نرخ تورم افزایش پیدا کرد که از نقاط قوت دولت سیزدهم به شمار میرود ولی در دو سال بعد میزان افزایش بالاتر از تورم نبود و نتوانست همپوشانی لازم را در بحث حفظ قدرت خرید و بهبود معیشت خانوارهای کارگری داشته باشد، با این حال در مواضع آقای جلیلی حفظ قدرت خرید کارمندان و کارگران به عنوان یک الزام قانونی و ضرورت مطرح شده و افزایش دستمزد متناسب با تورم را موجب رونق اقتصادی دانسته است.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در مواضع آقای پزشکیان نیز بر افزایش دستمزد متناسب با تورم تاکید و عنوان شده حقوق باید متناسب با تورم رشد کند و نمیشود تورم ۵۰ درصد باشد اما حقوق ۲۰ درصد اضافه شود. صرفنظر از بحث افزایش حقوق، اگر دستمزدها را ۱۰۰ درصد افزایش دهیم ولی تورم ۲۰۰ درصد رشد داشته باشد در واقع ۱۰۰ درصد دستمزد را کاهش دادهایم بنابراین افزایش دستمزد زمانی اجرایی و عملیاتی است که بتوان نرخ تورم را کنترل کرد.
نجف داشتن نگاه فراجناحی از سوی دو نامزد ریاست جمهوری را مورد تاکید قرار داد و گفت: توصیه ما این است که هرکدام از نامزدها در صورت پیروزی نگاه فراجناحی داشته باشند و از همه سلیقهها در کابینه استفاده کنند و انتصابات در چارچوب نظام شایسته سالاری صورت گیرد.