مهندس دولتياري معاون برنامه ريزي و مهندسي اين شركت در خصوص پروژه تامين برق روستاي شيرمشه از توابع شهرستان طارم گفت: در جهت تكميل اهداف پويش هرهفته الف – ب – ايران، هفتمين روستا از 9 روستاي ازپيش تعيين شده نيز برقدار شد.
وي اضافه كرد: پروژه برق رساني به روستاي فاقد برق شيرمشه كه در 40 كيلومتري شمال شهر زنجان قرار دارد، از اهداف شركت توزيع نيروي برق استان زنجان در پويش ياد شده در سال 1399 بود، كه خوشبختانه طبق برنامه ريزي و كنترل دقيق پروژه هاي ياد شده و تامين اعتبار لازم در موعد مقرر ، با تلاش پرسنل خدوم اين شركت ، در شرايط صعب العبور كوهستاني و زمستاني به بهره برداري رسيد.
وي با اشاره به اينكه يكي از اهداف اجراي پويش هرهفته_الف_ب_ايران كه افزايش سطح اميدواري درجامعه و اعتمادسازي بين مردم و دولت است، تصريح كرد: اين عمليات با اجراي 7580 متر شبكه با نصب 123 پايه بتني و چوبي ونيز احداث يك پست هوايي 25 كاوا به پايان رسيد و اهالي روستاي فوق از نعمت برق و روشنايي بهرمند شدند.
دولتياري تاكيد كرد: معاونت برنامه ريزي ومهندسي هرساله با تدوين برنامه هاي مدون و تعريف پروژه هاي متعدد ، ضمن برنامه ريزي و كنترل دقيق پروژه هاي مزبور نسبت به طراحي ومهندسي دقيق آنها اقدام نمود و گام موثري در پيشبرد اهداف پويش الف – ب – ايران، بويژه تامين برق 100 درصدي روستاهاي استان برداشته است.
گفتني است با توجه موقعيت گردشگري طبيعي روستاي شيرمشه، با بهره برداري از اين پروژه، ضمن بهره مندي اهالي روستاي يادشده از نعمت برق، اين منطقه با وجود برق سراسري مي تواند به يكي از قطب هاي گردشگري استان زنجان تبديل شده و به جذب توريست و افزايش درآمد مردم منطقه كمك كند.
احداث نزديك به هشت كيلومتر شبكه توزيع برق براي تامين برق يك روستا
برچسب ها
حاجیپور: بهرهمندی آباِسک و ایرا از گاز، گامی مؤثر در توسعه متوازن لاریجان
دکتر رضا حاجیپور، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، در مراسم افتتاح طرح گازرسانی به روستاهای آباِسک و ایرا در لاریجان، این پروژه را مصداق بارز عدالت اجتماعی و یکی از برکات انقلاب اسلامی خواند. وی با اشاره به اهمیت این طرح در ارتقاء کیفیت زندگی و توسعه متوازن منطقه، بر تسریع فازهای بعدی گازرسانی به سایر روستاهای لاریجان تاکید کرد.
شعله امید در قلب دماوند؛ گازرسانی به روستاهای آباِسک و ایرا به بهرهبرداری رسید
پروژه گازرسانی به روستاهای آباِسک و ایرا در بخش لاریجان شهرستان آمل، با حضور مدیر بهرهبرداری شرکت گاز مازندران و با اعتباری معادل ۵۰ میلیارد تومان افتتاح شد. این پروژه که شامل ۱۶ هزار متر شبکه گازرسانی است، امکان بهرهمندی یکهزار و ۱۰۰ واحد مسکونی را از گاز طبیعی فراهم آورده و به مشکلات دیرینه تامین سوخت در این مناطق کوهستانی پایان داد.
تغییر استراتژی معاملهگران آهن به سمت محافظهکاری
سکان نیوز؛ بازار آهن آلات ایران در ماههای اخیر وارد مرحلهای تازه از رفتار معاملاتی شده است
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































