علی کریمی فیروزجایی درگفتگویی اظهار داشت : اجرای سند همکاری تجاری و بازرگانی با چین در افق 25 ساله متضمن منافع دوجانبه است.
دبیر هیات رئیسه مجلس یازدهم تصمیم گیری اساسی برای انعقاد این تفاهمنامه را هوشمندانه و در چارچوب منافع ملی عنوان و تصریح کرد : این سند که در اتاق فکر راهبردی نظام تحت بررسی هوشمندانه قرار گرفت ، تجربه جدیدی برای عبور موفق از شرایط پیچیده و دشوار است.
کریمی فیروزجایی سرمایه گذاری مشترک چین و کشورمان در حوزه ارتباطات ، ریلی ، صنایع دریایی ،پتروشیمی ، معدن ،نفت ، الکترونیک وتوسعه زیرساختهای جاده ای را اقدام راهبردی با نگاه به آینده ارزیابی کرد وافزود: همکاریهای دوجانبه کشورمان با چین وارد سطح راهبردی شده است.
این مسئول پارلمانی با حمایت از نگاه راهبردی به مولفه های اقتصادی و بازرگانی افزود: تامین نیازهای نوبه نوی کشور بویژه در حوزه های راهبردی نباید در چنبره مشکلات اقتصادی متوقف شود.
کریمی فیروزجایی اجرایی شدن سند جدید کشورمان با چین را موجب سرعت یافتن پیمانهای جمعی برای توسعه پایدار آسیا دانست وافزود: جمهوری اسلامی ایران در مسیر دست یابی به قله های افتخار وارد رقابت شدید و سازنده با قدرتهای بزرگ اقتصادی شد.
نماینده بابل این تفاهم نامه اقتصادی را برگ زرین کشورمان برای بی اثر کردن تحریمهای ظالمانه آمریکا ارزیابی وخاطرنشان کرد : استحکام و تعمیق روابط اقتصادی با کشورهای هم پیمان مانند روسیه وچین سطح تنش در روابط خارجی با دیگر کشورها را از بین خواهد برد.
این نماینده مجلس با اشاره به رویکرد جدید کشورمان در عرصه اقتصادی گفت: متناسب با حرکت جدید کشور در فضای اقتصادی، چارچوبهای اجرایی و عملیاتی اقتصاد ملی نیازمند اصلاح و بازنگری است.
دبیر کل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور لزوم ارائه پیوست فرهنگی برای همراهی مردم با طرح های اقتصادی را یادآور شد وافزود: همراهی گسترده مردم با طرح های نوبنیان در حوزه اقتصاد دستاورد بزرگ ملی محسوب می شود.
کریمی فیروزجایی گفت: حجم 450میلیارد دلاری سرمایه گذاری در چارچوب این تفاهم نامه بیانگر عزم واراده ملی مشترک برای طی مسیر آینده است.