به گزارش سکان نیوز/محمدرضا عباسی ،مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم ،روز شنبه با اشاره به نامه حمیدرضا مومنی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به رییس دیوان محاسبات کشور درخصوص آمادگی این سازمان جهت قرار گرفتن به عنوان پایلوت ارائه برخط اطلاعات و داده های موردنیاز دیوان محاسبات افزود: در این نامه به دسترسی عموم مردم به اطلاعات بخشی از بودجه، درآمدها و واگذاری های املاک و مستغلات منطقه آزاد قشم بطور شفاف در وبسایت سازمان تاکید شده است.
وی دستیابی به شفافیت موجود و فرایندهای الکترونیکی حاضر در سازمان منطقه آزاد قشم را نتیجه صرف زمان و هزینه های مادی و معنوی دانست و گفت: مدیرعامل سازمان در این نامه برای تثبیت و حفظ شرایط و استفاده بهینه از قابلیت های ایجاد شده و جلوگیری از عدم کاربری و حذف سامانه ها درسنوات آتی، پیشنهاد کرده که اطلاعات به وجود آمده جهت بهره برداری و نظارت در اختیار دیوان محاسبات کشور قرا بگیرد.
گفتنی است به موجب قانون برنامه ششم توسعه دستگاه های اجرایی موظفند نسبت به الکترونیکی کردن کلیه فرایندها و خدمات با قابلیت الکترونیکی و تکمیل بانک های اطلاعاتی مربوط تا پایان سال سوم اجرای قانون برنامه اقدام کنند.
آمادگی سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان پایلوت شفافیت فرایندها به دیوان محاسبات
برچسب ها
نحوه خرید سهام سهامداران خُرد بانک در مرحلهی گزیر آینده اعلام شد
سکان نیوز؛ سهام سهامداران خُرد بانک آینده سابق به استثنای سهامداران عضو مالک واحد، در صورت تمایل سهامداران، به بالاترین قیمت پایانی تابلو طی یکسال منتهی به ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۴، توسط صندوق ضمانت سپردهها، خریداری می شود.
نخستین محموله صادراتی شمش فولادی از قم به ترکیه بارگیری شد
سکان نیوز؛ مدیرکل راهآهن قم از آغاز عملیات بارگیری نخستین محموله صادراتی شمش فولادی از ایستگاه پرندک این استان به مقصد ترکیه خبر داد و گفت: در این مرحله ۲ هزار تن شمش فولادی در واگنهای لبهبلند اروپایی بارگیری و به ترکیه اعزام میشود.
جهش تولید فولاد ایران به ۳۳ میلیون تن؛ توقف کامل صادرات سنگآهن
سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اعلام کرد ظرفیت تولید فولاد کشور از ۱۰ به ۳۳ میلیون تن رسیده و صادرات سنگآهن برای تأمین نیاز داخل متوقف شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.













































