آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آنژیوگرافی در بیمارستان ولیعصر قائم‌شهر با اعتبار ۸ میلیارد تومان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آنژیوگرافی در بیمارستان ولیعصر قائم‌شهر با اعتبار ۸ میلیارد تومان
مدیر درمان تأمین اجتماعی مازندران در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آنژیوگرافی بیمارستان ولیعصر قائم‌شهر اعلام کرد: این پروژه عظیم سال‌ها متروکه مانده بود، اما مجدداً با تخصیص ۸ میلیارد تومان برای بازسازی و توسعه آنژیوگرافی دوم این بیمارستان، کار آن آغاز شد.

به گزارش سکان نیوز، فریبرز درویش روز شنبه با بیان این مطلب، افزود: این پروژه می‌بایست در دی‌ماه سال گذشته به سرانجام می‌رسید، اما متأسفانه اقدامی در این زمینه صورت نگرفت. در بهمن‌ماه نیز با وجود حضورم در مدیریت درمان، نتوانستم اقدامی انجام دهم؛ چرا که هیچ شرکتی برای حضور در مناقصه اعلام آمادگی نکرد و قراردادی نیز بسته نشد.

 

وی ادامه داد: با تلاش‌هایی که توسط مدیریت درمان و همکاران صورت گرفت، موفق شدیم بودجه پروژه را برای امسال پایدار کنیم. با وجود همه مشکلات و نارضایتی‌هایی که وجود داشت، سازمان تأمین اجتماعی با همراهی خود، امکان برگزاری مناقصه را فراهم کرد و پس از مشخص شدن برنده، امروز عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

 

درویش، بیمارستان ولیعصر را یکی از بیمارستان‌های عظیم استان دانست و با قدردانی از همکاری‌های دکتر اکبری و همکارانش اظهار داشت: بیمارستان ولیعصر در واقع بازوی اصلی مدیریت درمان در منطقه است، به‌طوری که از مجموع ۲ هزار و ۶۱۰ نیروی تحت پوشش، حدود یک‌هزار و ۱۰۰ نفر در این بیمارستان فعالیت دارند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران به عملکرد چشمگیر این مرکز درمانی نیز اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۵ که جراحی قلب در این مرکز آغاز شد، تاکنون ۶ هزار و ۳۱۴ عمل قلب در آن انجام شده است؛ به‌طوری که در سال گذشته به تنهایی ۷۶۴ عمل قلب در بیمارستان ولیعصر انجام گرفت.

 

درویش مجموع آنژیوگرافی‌های انجام‌شده در این مرکز را ۴۵ هزار و ۸۲۴ مورد اعلام کرد و افزود: این آمار نشان‌دهنده نیاز بالای منطقه به توسعه خدمات قلب و عروق است.

 

وی همچنین از عباسی، نماینده حوزه انتخابیه قائم‌شهر، درخواست حمایت کرد و گفت: دستگاه دوم آنژیوگرافی قلب که بر اساس توافقات قبلی قرار بود با مبلغ ۴۰ میلیارد تومان تأمین شود، به دلیل نوسانات نرخ ارز و تغییر قیمت دلار، شرکت مربوطه از اجرای قرارداد سرباز زد و درخواست خسارت کرد.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران، ادامه داد: با توجه به اینکه قرارداد ما به شکلی محکم تنظیم شده بود که نوسانات ارزی موجب تغییر در مفاد معامله نشود، توانستیم از طریق پیگیری‌های حقوقی، سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی، دستگاه مورد نظر را وارد کنیم و امیدواریم این طرح تا پیش از پایان سال و تا دهه مبارک فجر به بهره‌برداری برسد.

 

مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران با تأکید بر ضرورت تجهیز بیمارستان به آنژیوگرافی دوم خاطرنشان کرد: باتوجه به تعدد بیماران و نوبت‌دهی پزشکان، وجود دستگاه دوم در این مرکز امری ضروری است.

 

درویش با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، از تلاش‌های کادر درمان کشور در حمایت از مجروحان و پشتیبانی‌های درمانی در شرایط بحرانی قدردانی کرد و گفت: خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در این دوره حساس، نقش مهمی در حفظ آمادگی و سلامت نیروهای پشتیبانی و خانواده‌های آسیب‌دیده ایفا کرد.

 

در این مراسم، نصرالله دریابیگی، دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران نیز با تأکید بر اهمیت خدمات درمانی برای جامعه کارگری، خواستار تقویت زیرساخت‌های درمانی و افزایش حمایت‌ها از بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی شد.

 

وی با بیان اینکه سلامت کارگران پایه تولید و توسعه اقتصادی است، تصریح کرد: خدمات درمانی تأمین اجتماعی باید متناسب با نیازهای روز جامعه توسعه یابد و در این مسیر، حمایت جدی دولت و همراهی مسئولان استانی ضروری است.

 

دریابیگی همچنین بر لزوم ارتقاء امکانات درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تخصصی تأمین اجتماعی در مازندران تأکید کرد و افزود: تقویت بخش آنژیوگرافی بیمارستان ولیعصر، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز درمانی استان، بسیار حائز اهمیت است و کلنگ‌زنی و آغاز عملیات بهسازی این بخش نیز در همین راستا انجام شده است.